menu
YHB 3000

3 az 1-ben RGB fejhallgató állvány

  1. RGB háttérvilágítás USB meghajtással
  2. USB HUB - 3 db USB 2.0 porttal
  3. Beépített hangkártya és hangszínszabályzó

Ó, állvány, világíts!

Milyen lehet egy játékbarlang rendes RGB háttérvilágítás nélkül, melynek felejthetetlen hangulata túlragyog minden játékzajt? Összesen 12 háttérvilágítási mód, beleértve az egyszínűt és a kikapcsolt állapotot. Ez már egy igazi ajánlat! Akár a verseny-, a stratégiai játékok vagy a manapság olyan népszerű kockavilág szerelmese vagy, biztosan tudsz majd választani.

Fejhallgatóhoz teremtve

Az állványba egy beépített hangkártyát találsz, melynek köszönhetően olyan hangélményben lesz részed, amilyenről álmodni sem mertél. Hangkimenettel és mikrofon bemenettel is rendelkezik, így a teamspeak során is hasznodra lesz. A hangot a három előbeállított Hi-Fi hangszínszabályozóval, 3D játékokkal és mozival is tovább javíthatod a még erősebb hangélmény érdekében.

Három a magyar igazság

A helyén marad, akár egy hűséges kutya. A csúszásgátló gumitalpai a nehéz vaslemez szerkezet maximális stabilitást biztosít, így a fejhallgatód elkényeztetve érezheti magát. További három beépített USB 2.0 portot is találsz rajta, így még több perifériás eszközt csatlakoztathatsz a gépedhez.

YHB 3000

Specifikáció

Tápfeszültség DC 5 V / 2 A (USB A)
Teljesítmény DC 5 V / 1,5 A 
USB elosztó 3× USB 2.0
Hangkártya chipset SSS1630
Hangkártya kodek 24 bit / 96 kHz
Mikrofon erősítés -7 dB ~ 39 dB
Méretek 156 × 161 × 261 mm
Kábelhossz 1,5 m
Tömeg 408,5 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10 
  Linux & Mac OS

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés