menu
YCU 651

Acél adat-, és töltő kábel - Lightning

  1. Csavarodásmentes kialakítás
  2. Fémből készült csatlakozók
  3. Acél kábelfonat

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

Lightning csatlakozó

Az Apple az iPhone készülékeknél 2012-ben vezette be az új csatlakozófejet. A 8 tűs csatlakozót úgy tervezték, hogy az elődjéhez képest hatékonyabb és tartósabb legyen.  
 

MFI – Made for Iphone

Az Apple csak olyan kiegészítők használatát javasolja, amelyeket az Apple tanúsított, illetve amelyek az MFi emblémával vannak ellátva, ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek az Apple által jóváhagyott licencnek.
 

Acél borítás a tartósság érdekében

Erős acél fonat borítású kábel a még nagyobb tartósság érdekében. Mondj nemet az összecsavarodott kábeleknek! Az acél fonattal a kábel soha nem csavarodik össze így nem törik meg, ami meghosszabbítja élettartamát. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 651

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel 
1. csatlakozó:  USB 2.0 
2. csatlakozó:  Lightning
Csatlakozó anyaga:  fém
Kábel borítás: acél kábelfonat
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.4 A
Hosszúság: 1,0 méter
 Szín: acél
   
Egyéb:  
  MFI tanúsítvány

Letölthető

Képek Letöltés