menu
YCU 251

Acél adat-, és töltő kábel - Micro USB

  1. Csavarodásmentes kialakítás
  2. Fém csatlakozók
  3. Acél kábelfonat

Micro USB port 

A micro USB porttal viszonylag gyakran összefuthatunk mobil és egyéb elektronikai eszközökön. A 2010 -es évek egyik legelterjedtebb csatlakozó típusa volt. Korlátozottságai ellenére még napjainkban is kedvelt típus, habár lassabb adatátvitelt vagy készülék töltést biztosít.
 

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

Acél borítás a tartósság érdekében

Erős acél fonat borítású kábel a még nagyobb tartósság érdekében. Mondj nemet az összecsavarodott kábeleknek! Az acél fonattal a kábel soha nem csavarodik össze így nem törik meg, ami meghosszabbítja élettartamát. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 251

Specifikáció:

Kábel típus: töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó:  USB 2.0
2. csatlakozó:  microUSB
Csatlakozó anyaga:  Alumínuim ötvözet
Kábel: rozsdamentes acél
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 2.1 A
Hosszúság: 1,0 m
Szín: acél

Letölthető

Képek Letöltés