menu
YCU 351

Acél adat-, és töltő kábel - USB-C

  1. Csavarodásmentes kialakítás
  2. Fém csatlakozók
  3. Acél kábelfonat

USB 2.0 

Napjainkban már többféle USB szabvány létezik, ha külsőjükben nincs is nagyobb felelhető különbség. Az USB szabvány fogja meghatározni kábel teljesítési sebességét és funkcióját. A 2001 óta használatban került szabvány már ikonikussá vált az elektronika területén, ezt nevezik USB 2.0-nak, amit számos készülékeken megtalálunk. Az USB 2.0 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet biztosít a felhasználók számára.  
 

USB C csatlakozó 

Az USB-C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni. Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb. 
 

Acél borítás a tartósság érdekében

Erős acél fonat borítású kábel a még nagyobb tartósság érdekében. Mondj nemet az összecsavarodott kábeleknek! Az acél fonattal a kábel soha nem csavarodik össze így nem törik meg, ami meghosszabbítja élettartamát. A kábel kiváló, prémium minőségű, környezettudatos alapanyagokból készült, szigorú ellenőrzés mellett. Ideális választás, ha a stabil adatátviteli sebességet szereted.
YCU 351

Specifikáció:

Kábel típus: töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó: USB 2.0
2. csatlakozó:  USB C
Csatlakozó anyaga:  alumínium 
Kábel: erős acél
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 3 A
Hosszúság: 1,0 méter
Szín: acél

Letölthető

Képek Letöltés