menu
YAT UN1

Univerzális utazási adapter

  1. Kompakt kialakítás
  2. Univerzális használat
  3. Három USB kimeneti port

Univerzális utazási adapter


A Travel Universal Adapter egy forradalmi megoldás az utazáshoz, amely lehetővé teszi az elektronikus eszközök zökkenőmentes csatlakoztatását az elektromos hálózathoz világszerte. Kompakt kialakításának és kihúzható csapjainak köszönhetően ideális társ minden utazó számára.

Az univerzális kimeneti aljzatnak köszönhetően a különböző országokból származó elektromos készülékek további adapterek nélkül egyszerűen csatlakoztathatók. Az utazási adapter nélkülözhetetlen tartozék mindazok számára, akik gyakran utaznak a világban. Ideális üzleti utazásokhoz, nyaralásokhoz és tanulmányi tartózkodáshoz.

Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen elfér egy utazótáskában vagy bőröndben, és lehetővé teszi az olyan elektronikus eszközök, mint a telefonok, táblagépek, laptopok, fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatását, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik. Ez az adapter a világ minden országában használható, beleértve Európát, Észak-Amerikát, Ázsiát, Ausztráliát és a világ más tájait is, a támogatott aljzatok széles skálájának köszönhetően.

Az utazási univerzális adapter 100 és 250 V közötti feszültségek bemenetével rendelkezik, így biztosítja a kompatibilitást a világ különböző elektromos hálózataival. A csatlakozók széles választéka (támogatott aljzattípusok: A, B, C, E, F, G, I, J, L, N ) és három USB port 5V-os kimeneti feszültséggel és 3A árammal ideális a mobil eszközök gyors töltéséhez. A tűzálló PC- és rézszerkezet biztonságos és megbízható használatot biztosít, míg a kompakt méret és a 215 g-os súly növeli a kényelmet és a hordozhatóságot.
YAT UN1

Specifikáció:

Bemenet AC 100V - 250V
Maximális áramterhelés 10,0A
Bemeneti aljzatok B / G / I / F / E
Kompatibilis kimeneti dugók A / B / C / E / F / I / G / L
Kimenet  
3x USB A DC 5.0V/3.0A (max. 15.0W)
Anyag tűzálló PC + réz
Méretek 75x63x61mm
Súly 215g

Letölthető

Képek Letöltés