menu
YSP 2025

2.0 Aktív számítógépes hangszórók

  1. Nagyszerű és pontos hang
  2. Kábel vagy Bluetooth kapcsolat
  3. Hangbeállítások és távirányító

Élj zenével

Mindenki, aki szeret a számítógépen játszani, zenét hallgatni vagy filmeket nézni, értékelni fogja a kiváló hangzást. És azok számára, akik kiváló precizitást szeretnének a precíziós hangzáshoz, itt vagyunk mi. Mi, a hangszóró fivérek, jóképű betyárok vagyunk. Van mire büszkének lennünk, összesen 40 W hangszórók és a pontos kivitelezés garantálja a tiszta, gazdag basszust és a pontos magas hangokat. Biztos nem hagyunk békében.

Otthon mint a stúdióban

Van aki a retrót, és van aki az indusztriális stílus szereti. Az ízlések különböznek. Azok számára, akik szeretik a hi-tech technológiát, és otthonukat egy nagy, technológiákkal teli stúdióvá alakítják, teljesen tökéletesek vagyunk. Ráadásul nem kell mérnöknek lenned ahhoz, hogy beállíts minket. Az oldalsó kezelőpanel annyira intuitív, hogy mindenki tudja kezelni. És ha nincs kedved felkelni a kanapéról, és megzavarja a zenehallgatást, akkor kényelmesen vedd kézbe a távirányítót.

Barátokkal sincs gond

Emberszeretők vagyunk. Könnyen összebarátkozunk a telefonnal, táblagéppel, számítógéppel, televízióval és más adóval. Csatlakoztathatsz minket klasszikus audiokábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval, nagysebességű Bluetooth 5.0-al, vagy kedvenc dalaid lejátszhatod micro SD-kártyáról vagy flash memóriakártyáról. Már többet ne várj, csak hallgass!
YSP 2025

Specifikáció:

Kimeneti teljesítmény 40 W (2× 20 W) RMS
Teljesítmény 100~240 V AC, 50/60 Hz
Hangszóróegység Φ 52 mm × 2 + 3,5“ × 2 
Frekvenciaválasz 60 Hz ~ 20 kHz
Impedancia 8 ohm
Bluetooth verzió 5.0
A tápkábel hossza 1,5 m
Az audiókábel hossza 1.5m (3.5mm jack)
A szatellitkábel hossza 1,8 m
Méretek 115 x 185 x 159 mm
Tömeg 2 500 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés