menu
YSP 2025

2.0 Aktív számítógépes hangszórók

  1. Nagyszerű és pontos hang
  2. Kábel vagy Bluetooth kapcsolat
  3. Hangbeállítások és távirányító
Élj zenével

Mindenki, aki szeret a számítógépen játszani, zenét hallgatni vagy filmeket nézni, értékelni fogja a kiváló hangzást. És azok számára, akik kiváló precizitást szeretnének a precíziós hangzáshoz, azok megtalálták a tökéletes hangszórót. A 40 W-os hangszórók és a pontos kivitelezés garantálja a tiszta, gazdag basszust és a pontos magas hangokat. Biztos nem hagynak békében.

Otthon mint a stúdióban

Van aki a retrót, és van aki az indusztriális stílus szereti. Az ízlések különböznek. Azok számára, akik szeretik a hi-tech technológiát, és otthonukat egy nagy, technológiákkal teli stúdióvá alakítják, azoknak teljesen tökéletes. Ráadásul nem kell mérnöknek lenned ahhoz, hogy beállítsd őket. Az oldalsó kezelőpanel annyira intuitív, hogy mindenki tudja kezelni. És ha nincs kedved felkelni a kanapéról, akkor kényelmesen vedd kézbe a távirányítót.

Barátokkal sincs gond

Emberszeretők vagyunk. Könnyen összebarátkozunk a telefonnal, táblagéppel, számítógéppel, televízióval és más adóval. Csatlakoztathatod őket klasszikus audiokábellel, 3,5 mm-es csatlakozóval, nagysebességű Bluetooth 5.0-val, vagy kedvenc dalaid lejátszhatod micro SD-kártyáról vagy flash memóriakártyáról. Már többet ne várj, csak hallgass!

 

YSP 2025

Specifikáció:

Kimeneti teljesítmény 40 W (2× 20 W) RMS
Teljesítmény 100~240 V AC, 50/60 Hz
Hangszóróegység Φ 52 mm × 2 + 3,5“ × 2 
Frekvenciaválasz 60 Hz ~ 20 kHz
Impedancia 8 ohm
Bluetooth verzió 5.0
A tápkábel hossza 1,5 m
Az audiókábel hossza 1.5m (3.5mm jack)
A szatellitkábel hossza 1,8 m
Méretek 115 x 185 x 159 mm
Tömeg 2 500 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés