menu
YKB 3700

Alacsonyprofilú mechanikus RGB játék billentyűzet ROGUE

  1. Vezeték nélküli és vezetékes
  2. Játékhoz és munkához
  3. Kényelmes és praktikus

Ultravékony kompakt fém test

Další
Zpět
Ultravékony kompakt fém test

Prémium mechanikus kapcsolók

Gateron alacsony profilú barna prémium mechanikus kapcsolók
Billentyűnkénti RGB (annak lehetősége, hogy minden egyes billentyűhöz különböző háttérvilágítási színt állítson be szoftveresen)
Další
Zpět
Prémium mechanikus kapcsolók

Egy különbségek nélküli világ

Lehetőség a Windows és Mac OS interfész közötti váltásra
Csatlakozás kábellel, USB-kulccsal vagy Bluetooth-on keresztül
Další
Zpět
Egy különbségek nélküli világ

Akár három különböző BT-eszköz

Akár három különböző BT-eszköz támogatása, melyek között bármikor válthat
Další
Zpět
Akár három különböző BT-eszköz

Lépjen be egy szabályok nélküli világba

Az YKB 3700 ROGUE alacsony profilú mechanikus RGB billentyűzet nagyon gyorsan a barátjává válik. Ha a multifunkcionális kiegészítők híve, és olyan billentyűzetet keres, amelyet klasszikus munkafeladatokhoz és hosszú órákon át tartó játékhoz is használhat, akkor a ROGUE pontosan az, amit keres. A karcsú test - az alacsony profillal és az összsúllyal kombinálva nagyon elegáns baráttá teszi ezt a gazembert. A kompakt elrendezés megőrzi a billentyűzet minden fontos funkcióját, ugyanakkor sok értékes helyet takarít meg a munkaasztalán.

Nem csak a megjelenésével lepi meg

Az YKB 3700 ROGUE elsősorban a külsejével vonz, de igazi ereje a billentyűzet szívében rejlik. A tartós fém billentyűzetalaphoz gondosan kiválasztott, villámgyors mechanikus kapcsolók taktilis tapintási reakcióval rendelkeznek. A Gateron Brown Low Profile kapcsolók így nagyon hatékony nyomást kínálnak a felhasználónak és kiküszöbölik a legtöbb hibát. Az intelligens állapotjelzéseket támogató, gazdag csatlakoztathatóság magában foglalja az egyre népszerűbb Bluetooth üzemmódot akár 3 eszköz egyidejű használatához. A csomagban talál egy USB-kábelt, amely a számítógéphez való csatlakozás után azonnal reagál. A billentyűzetet nagyon gyorsan feltöltheti, és vezetékesen vagy vezeték nélkül is használhatja.

Egy test, két arc

A piacon elérhető legtöbb billentyűzetre jellemző a besorolásuk is. Vagy irodába, vagy játékhoz keres tartozékokat. Az YKB 3700 ROGUE alacsony profilú mechanikus RGB billentyűzet könnyedén megbirkózik mindkettővel. A maximális hatékonyság érdekében okosszoftvert használhat, amelyen keresztül a billentyűzet pontosan az Ön igényeihez igazítható. Az elérhető, teljesen ingyenes programban az egyéni billentyűbeállításoktól kezdve az összetett makrókon át a háttérvilágítási lehetőségekig mindent megtalál. Számos profil támogatásával, amelyek között könnyedén válthat igényei szerint.

Egy különbségek nélküli világ

Véget ért a hagyományos felhasználói közötti végtelen „Windows vagy MacOS” harc. A ROGUE billentyűzet nem tesz különbséget, és megkülönböztetés nélkül maximális kényelmet kínál felhasználóinak. Az elsődleges funkciótérképek dedikált kapcsolója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy aktívan válasszon a billentyűk elrendezése között a két fent említett operációs rendszeren a népszerű billentyűparancsok támogatásával, amelyhez itt az FN billentyűt használják. A kiválasztott billentyűzet betűtípusa pozitívan tükröződik az egyes billentyűk nagyon könnyű felismerhetőségében, és a gazdag RGB háttérvilágítás támogatásával stílusosan kiegészíti a játék- vagy munkaterületét.
YKB 3700

Specifikáció:

Csatlakozás Bluetooth 5.0 / 2.4G / vezetôkes
Csatlakozó C típusú USB
A kapcsoló típusa Alacsony profilú Gateron Brown
Kapcsoló kialakítása Érintős
Kapcsoló vezérlő ereje 55 ±15 gf
Kapcsoló teljes útja 2,75 ±0,25 mm
Kapcsoló aktiválása 1,5 ±0,5 mm
Kapcsoló élettartama 60000000 leütés
Billentyűk 85
Anti Ghosting N-Key Rollover
A háttérvilágítás színe Full RGB 16,8 mil. szín
Névleges bemenet 5 V DC / max. 350 mA (USB C)
Az adó max. teljesítménye 2,4 GHz – 2,4835 GHz frekvencia mellett 3,2 mW
Beépített akkumulátor 2000 mAh (lítium)
Működési idő akár 160 óra (energiatakarékos üzemmódban)
Töltési idő 3–5 h
Méretek 309 × 119 × 24,5 mm
A kábel hossza 1,5 m (cserélhető C típus - a tartozék része)
Anyag ABS/alumínium/egyéb
A billentyűzet tömege 435 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés