menu
YSM F10

Hordozható állvány fényképezőgépekhez

  1. Univerzális 1/4" zsanér
  2. Mobiltelefon-tartó
  3. Kis súlyú és könnyen összecsukható

Hordozható állvány fényképezőgépekhez


Univerzális 1/4"-os menettel és mobiltelefon-tartóval ellátott utazó kameraállvány, amely ideális a kezdő fotózás szerelmeseinek. A változtatható irány- és magasságállítás lehetővé teszi a könnyű és stabil komponálást. Az alacsony tervezési súly és az egyszerű összecsukhatóság támogatja az állvány közvetlen terepre vitelét.

Univerzális 1/4"-os menettel rendelkezik az egyszerű csatlakoztatás és kompatibilitás érdekében fényképezőgépek és felszerelések széles skálájával. Tartalmaz egy mobiltelefontartót, amely  1/4"-os menettel kompatibilis. Így közvetlenül a terepen is használhatja telefonja technikai képességeit.

A beépített buborékos vízmérték biztosítja, hogy az állvány mindig szilárdan egyensúlyban legyen, lehetővé téve a pontos és stabil fényképezést. Az egyedülálló háromirányú fejbillentő funkció rugalmasságot biztosít az élő közvetítésekhez és az események különböző perspektívákból történő rögzítéséhez

Az akár 1510 mm-es magasságemeléssel (megemelt középoszloppal) és 520 mm-es összecsukott magassággal az ideális magasság elérése gyerekjáték. Ez a variálhatóság lehetővé teszi a magasság és a kompozíció igény szerinti könnyű beállítását.

Az állványt 21 mm átmérőjűre tervezték, és miközben súlya mindössze 0,9 kg, egy legfeljebb 2 kg-os terhelésű fényképezőgépet is képes megtartani. Egy praktikus utazótáska is jár hozzá.

 

YSM F10

Specifikáció:

Átmérő 21 mm 
Maximális magasság: 1510 mm (középső oszlop megemelésével)
Maximális magasság: 1190 mm (középső oszlop megemelése nélkül)
Összecsukott magasság: 520 mm 
Maximális terhelés:  2 kg
 Súly:  0,9 kg

Letölthető

Képek Letöltés