menu
YSP 215BK

2.1-csatornás asztali hangszórórendszer

  1. USB tápellátással
  2. Kompakt és stílusos design
  3. Nagyszerű és pontos hang

MINDEN SZÍNBEN JÁTSZÓ HANG

Ha tökéletes hangzásra vágysz zenehallgatás közben, akkor itt vagyok neked én - YENKEE YSP 215BK. Verhetetlen basszusmélységet, magas hangminőséget és fantasztikus játékdizájnt kínálok, így akár a legújabb játékokkal játszol, akár zenét hallgatsz vagy filmet nézel, biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod remek áron! Ráadásul rendelkezek háttérvilágítással is, amely a hang intenzitásától függően változik.

MINDENHOL ELFÉREK

Egy másik előnyöm a kompakt méret formatervezett testben. A két szatellitből és egy mélysugárzóból álló, visszafogott szürke kivitelű, elegáns sztereó hangszórók minimális méretűek, így elférnek egy kis asztalon a számítógép vagy a laptop mellett, és még mindig bőven marad hely egy tál popcornnak is. Így ideális társ vagyok a játékok, filmek vagy online videók tökéletes hangélményéhez.

KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ VAGYOK

A legnagyobb előnyöm azonban az egyszerű vezérlőelemek, amelyeket még egy gyerek is képes kezelni. A minőségi hangzást egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó biztosítja, amelyet egyszerűen csatlakoztathatsz a számítógép aljzatához. Ugyanez a helyzet a hangerőszabályzóval is, amelyet a mélysugárzó elején található nagy gombon keresztül vezérelhetsz. Az áramellátásról ezután egy USB-kábel gondoskodik, amely összeköti a hangszórókat és a számítógépet. Szóval csatlakozz és élvezd a zenét!
YSP 215BK

Specifikáció:

Kimeneti teljesítmény 2x5W + 2x3W
Teljesítmény USB 5V DC / 1A
Hangszóróegység 2x3" + 2x2"
Impedancia
Frekvenciaválasz 150Hz - 20KHz
Jel-zaj viszony ≥85dBA
A tápkábel hossza 1,3m
Az audiókábel hossza 1,3m (3,5 mm jack csatlakozó)
A szatellitkábel hossza 0,8m
Méretek 234 x 98 x 107mm + 2x 75 x 98 x 100mm 
Tömeg 900g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10 
  Mac OS X

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés