menu
YSM 610

Automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel

  1. Egyszerű kezelés
  2. Automata működés 
  3. Vezeték nélküli töltés akár 10 W

A szabadság viszi a prímet

Teljesen automatikus tartó autóba minősített Qi vezeték nélküli töltéssel, akár 10 W teljesítményű gyorstöltést támogat, három rögzítési módjának köszönhetően minden autóba megfelel.
Další
Zpět
A szabadság viszi a prímet

Hogyan működik?

A tartó pofái a hálózati adapter csatlakoztatása után automatikusan szétnyílnak. Miután a telefont betette a tartóba, a pofák a vezeték nélküli töltés alapján automatikusan összezáródnak a telefon méretének megfelelően. Az oldalsó érintőgombok vezérlik a tartó pofáit, és lehetővé teszik, hogy egy kézzel kezelhesse.
Další
Zpět
Hogyan működik?

Fedezd fel

A csomag kétféle rögzítést tartalmaz. A tartót rögzítheti a szellőzőnyílásokhoz vagy a műszerfalra, esetleg az autó szélvédőjére.
Další
Zpět
Fedezd fel

A töltés jövője

A töltő 7,5 W és 10 W teljesítményű gyorstöltést támogat. Az intelligens chipnek köszönhetően a töltő felismeri készülékét, és optimális teljesítményen indítja el a töltést. A gyors töltés érdekében a töltőhöz egy QC 2.0, esetleg QC 3.0 technológiájú adapter csatlakoztatására van szükség.
Další
Zpět
A töltés jövője

Kompatibilitás és konfiguráció

Az üvegre/műszerfalra rögzített állítható tartó lehetővé teszi, hogy a vezető igénye szerinti magasságba és távolságra állítsa a telefont.
Další
Zpět
Kompatibilitás és konfiguráció

A szabadság viszi a prímet

Autóba való teljesen automata tartó minősített Qi vezeték nélküli töltéssel, ami akár 10 W teljesítményű gyorstöltést is támogat. A háromféle rögzítési lehetőségnek hála minden autóba rögzíthető. Könnyen felhelyezhető az üvegre, vagy felszerelhető az autó szellőzőjére. Lehetővé teszi, hogy menet közben minden gond nélkül tölthesd az okostelefonodat. Kezelj egy kézzel és élvezd a vezetés szabadságát.

Hogyan működik?

Egyszerűbb, mint képzelnéd. Nincs szükség érintkezőkre vagy öntapadókra, a készülék behelyezése és a kivétele is teljesen automata. Praktikus készülék, ami kombinál magában egy automata autós tartót és egy Qi vezeték nélküli töltőt. Rugalmas és rengeteg pozicionálási lehetőséggel rendelkezik. Az oldalsó érintőgombok vezérlik a tartó pofáit, és lehetővé teszik, hogy egy kézzel kezelhesd.

A töltés jövője

Próbáld ki a vezeték nélküli töltést 7,5 W és 10 W teljesítményű gyorstöltéssel. Az intelligens chipnek köszönhetően felismeri a készülékedet és optimális teljesítményen indítja el a töltést. Zseniális, ugye? A csúcsteljesítmény elérése és a gyors töltés érdekében elég csatlakoztatni a töltőhöz egy QC 2.0 ill. QC 3.0 technológiával ellátott adaptert, és már száguldhatsz is.

Kompatibilitás és konfiguráció

Forradalom a tartók terén - az automata autós tartó a jövő tartozékaira emlékeztet. Kompatibilis minden olyan Qi szabványú vezeték nélküli technológiával ellátott telefonnal, amelyekbe ezt a technológiát gyárilag beépítették. Ha olyan okostelefonod van, amely még nem rendelkezik a vezeték nélküli töltéshez szükséges tulajdonságokkal, a vezeték nélküli töltéssel való töltéshez olyan vevőkészüléket vagy speciális burkolatot kell használnod, ami lehetővé teszi, hogy ezen az alapzaton keresztül tölthesd.

Komfortos kezelés

A tartó automatikusan zár, nem kell attól félned, hogy az okostelefonod kiesik belőle és egy óvatlan pillanatban eltörik. A töltő érzékeli az idegen tárgyakat, rendelkezik túlmelegedés és bemeneti túlfeszültség elleni védelemmel, és védi a kimenetet a túlárammal szemben. Ez a többszörös védelem abszolút biztonságot garantál útközben, és a vezetés teljes szabadságát anélkül, hogy állandóan ellenőrizned kellene, feltöltött-e már a készüléked. Ha a tartóba olyan tárgyat helyezel, amely nem rendelkezik vezeték nélküli töltéssel, a töltő oldalán lévő LED-es jelzőfény villogni kezd és a töltés megszakad.

Fedezd fel

A csomag kétféle rögzítést tartalmaz. Rögzítheted a szellőzőnyílásokhoz vagy a műszerfalra, esetleg az autó szélvédőjére. Az üvegre/műszerfalra rögzíthető állítható tartó lehetővé teszi, hogy az igényeid szerinti magasságba és távolságra állítsd a telefont, hogy a kezelés abszolút kényelmes legyen számodra.
YSM 610

Specifikáció:

Bemenet 5V/2A, 9V/1.67A, USB C 
Kimenet 5V/1A, 9V/1.2A
Termékszabvány Qi
Töltési távolság ≤10 mm
A töltés hatékonysága ≤80 %
Tömeg 350 g
Méretek 114 x 72,5 x 58 mm
Anyag ABS + PC
  Az USB C tápkábel a csomag része
A kábel hossza 1 m

Letölthető

Képek Letöltés
Használati utasítás Letöltés