menu
YSM 610

Automata tartó autóba Qi vezeték nélküli töltéssel

  1. Egyszerű kezelhetőség
  2. Automata működés 
  3. Vezeték nélküli töltés akár 10 W teljesítménnyel

A szabadság viszi a prímet

Teljesen automatikusan működő autós telefontartó vezeték nélküli töltési funkcióval. Lehetőség akár 10 W teljesítményű töltéshez. 3 különböző módon rögzíthető az autóban, így szinte bármilyen típusú gépjárműben egyszerűen használható. 
Další
Zpět
A szabadság viszi a prímet

Hogyan működik?

A tartó rögzítő elemei a hálózati adapter csatlakoztatása után automatikusan szétnyílnak. Miután a telefont betetted a tartóba, a rögzítő elemek automatikusan összezáródnak a telefon méretének megfelelően és elkezdi tölteni a készülék akkumulátorát. Az oldalsó érintőgombok segítségével irányíthatod a rögzítő elemeket, de lehetőséged van kézi vezérlés kiválasztására is.  
Další
Zpět
Hogyan működik?

Fedezd fel

A csomag kétféle rögzítő elemet tartalmaz. Az autós tartót rögzítheted a szellőzőnyílásokhoz vagy a műszerfalra, esetleg az autó szélvédőjére. Az üvegre/műszerfalra rögzített állítható tartó lehetővé teszi, hogy a vezető igénye szerinti magasságba és távolságra állítsa a telefont. Fontos, hogy kizárólag olyan helyre helyezd a telefon tartót, ahol nem zavar az autó vezetésben, kilátásban.
Další
Zpět
Fedezd fel

A töltés jövője

A töltő 7,5 W és 10 W teljesítményű gyorstöltést támogat. Az intelligens chipnek köszönhetően a töltő felismeri készülékét, és optimális teljesítményen indítja el a töltést. A gyors töltés érdekében a töltőhöz egy QC 2.0, esetleg QC 3.0 technológiájú adapter csatlakoztatására van szükség.
Další
Zpět
A töltés jövője

Kompatibilitás és konfiguráció

Az üvegre/műszerfalra rögzített állítható tartó lehetővé teszi, hogy a vezető igénye szerinti magasságba és távolságra állítsd a telefont.
Další
Zpět
Kompatibilitás és konfiguráció

Qi vezeték nélküli töltés

A Qi vezeték nélküli technológia az, ami könnyebbé és egyszerűbbé teszi az akkumulátor töltését. A töltőeszközök elektromágneses teret használnak az akkumulátor töltéséhez, amely két oldalról valósul meg. A töltőállomás egy vagy több tekercs segítségével elektromágneses teret generál, amelyet a készülékben lévő tekercs úgy alakít át, hogy azzal tölteni lehessen az akkumulátort.
 

QUICK CHARGE 3.0

A Quick Charge 3.0 gyorstöltő technológia a támogatott okoskészülékeket akár 4-szer gyorsabban tölti fel, mint egy hagyományos USB-töltő. A gyors töltéshez az okoskészüléknek legalább a QC 2.0, de inkább a QC 3.0 technológiát kell támogatnia. Így szinte bármelyik okoskészüléked fel tudod tölteni vele.
 

TÖBBSZÖRÖS VÉDELEMI RENDSZER

A biztonságos használat számunkra az egyik legfontosabb. Ezért termékeinket többszörös védelemi rendszerrel szereltük fel mint, rövidzárlat-, túlterhelés-, túlmelegedés- vagy akár túltöltés elleni védelem formájában. Így biztosítjuk a készüléked, és egyéb eszközeid védelmét. 
YSM 610

Specifikáció:

Bemenet: 5V/2A, 9V/1.67A, USB C 
Kimenet: 5V/1A, 9V/1.2A
Működési frekvencia: 110–205 kHz
Alkalmazott szabvány:  Qi
Töltési távolság: ≤10 mm
Töltés hatékonysága:  ≤80 %
Bemeneti csatlakozó: USB C
Anyag: ABS + PC
Kábel hosszúság:  100 cm (USB C tápkábel a csomag része)
Méretek: 114 x 72,5 x 58 mm
Tömeg:  350 g
   
Egyéb:  
  Csúszásgátló kialakítás
  Integrált LED fényjelzés

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés