menu
YSM 611

Autós telefontartó

  1. Prémium anyagok
  2. Teljesen automatikus zárás
  3. Gyors vezeték nélküli töltés 15W

Visszaadja az akkumulátor energiáját

Bizonyára ön is tapasztalt már olyan helyzetet, amikor egy hosszú autóút során lemerült a telefon akkumulátora. Navigációra van szüksége, vagy mikroalvás miatt aggódik? Ilyenkor számíthat az YSM 611 autós tartóra, amely stabil, erőteljes és gyors érintéses töltést biztosít 5W-tól 15W-ig. Így nyugodtan koncentrálhat az utazásra, egy kihangosított hívásra vagy kedvenc zenéjére a Spotify-on.

Biztonságos töltés Qi tanúsítvánnyal

Az YSM 611 automatikus autós tartó Qi tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a biztonságos és megbízható vezeték nélküli (érintéses) töltést. A töltés képes kikapcsolni magát túlmelegedés, a készülék sérülése esetén, vagy ha egy váratlan akadály - például egy nem megfelelő mobiltelefon-borítás - akadályozza a töltést. Az autós tartó így nem csak egy régebbi autóban növeli a telefon biztonságát, ahol egy hibás elektromos csatlakozó vagy ingadozó feszültség okozhat problémát.

Tökéletesen alkalmazkodik az autójához

A cserélhető végzáróknak köszönhetően választhat a szellőzőnyílásra szerelhető vagy például a műszerfalra helyezhető tapadókorong között. Telefonja biztonságosan a YSM 611 tartóban marad - még akkor is, ha váratlanul fékez. A kiválasztott prémium minőségű anyagoknak köszönhetően a tartó erős és strapabíró. Egy egyszerű karállítással kiválaszthatja a magasságot, a távolságot és a 360°-os szöget, hogy telefonja a vezető vagy az utas pozíciójából is jól látható legyen - az aktuális igényeitől függően.
 
YSM 611

specifikációk:

Bemenet: 5V/2A, 9V/2A, USB C
Kimenet: 5W / 7,5W / 10W / 15W
Termékszabvány: Qi
Töltési távolság: ≤6 mm
A töltés hatékonysága: ≤80 %
Tömeg: 151g
Méretek: 125,8x70,8x12,5mm
Alkalmas a következő szélességű telefonokhoz: 66-95mm
Anyag: ABS + PC
A kábel hossza: 1 m (csomag tartalma)

 

Letölthető

Képek Letöltés