menu
YPT 01

Elektromos precíziós csavarhúzó bitekkel

  1. Számtalan bit specifikus felhasználásra
  2. Prémium fém kivitel
  3. Intelligens kompakt kialakítás

Elektromos precíziós csavarhúzó bitekkel


Legyen szó telefonról, fényképezőgépről, távirányítóról, laptopról vagy más eszközről, az ACCURA Pro+ elektromos csavarhúzóval gyerekjáték lesz készüléke szervizelése.
A készlet 48 különböző bitet kínál, a szabványos kereszt- és lapos bitektől a nagyon ritka és speciális bitekig. A készlet tartalmaz még egy precíziós csipeszt és egy kis fém kétoldalas feszítővasat, például notebookok kinyitásához.
Az akkumulátor akár 180 perc folyamatos használatot tesz lehetővé, így nem kell attól tartania, hogy karbantartás közben lemerül a csavarhúzó. Ezután teljesen lemerült állapotból 60 perc alatt teljesen feltöltődik a gyors 2 A töltésnek köszönhetően.
A készlet prémium fémmegmunkálása megakadályozza a bitek elhajlását vagy leromlását, ugyanakkor ellenállóbbá teszi a leeséssel szemben.
A közvetlenül a csavarhúzóba integrált kijelző mutatja az akkumulátor hátralévő töltöttségét, és egyben jelzi a csavarhúzó forgásirányát is. A készlet külső dobozában lévő ablaknak köszönhetően az összeszerelt készlet töltése közben is nyomon követhető az akkumulátor töltöttsége, így nem kell kiszedni a csavarhúzót a tokjából.
YPT 01

Specifikáció:

Anyaga: edzett alumínium és egyéb fémötvözetek
Feltöltési feszültség:  DC 5V/2 A
Az akkumulátor feszültsége:  DC 3,7 V
Az akkumulátor kapacitása: 350 mAh
Forgatónyomaték:  0,3 Nm (elektromos), 3,5 Nm (manuális)
Fordulatszám:  170 ford./perc
Csavarhúzó mérete: 134,5 mm x 17 mm
Csavarhúzó súlya: 52 g
Készlet súlya:  427 g

 

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés
Információs lap /CZ/ Letöltés