menu
YCU 502 BK

Csavart Lightning szinkronizáló és töltőkábel

  1. Csavarodásmentes
  2. MFi tanúsítvánnyal
  3. Alumínium ház és nylon kábelfonat

Legyen Apple eszközöd mindig tele energiával

Szívesen barangolsz Magyarországon, vagy gyakran jársz külföldre? Akkor szükséged van rá, hogy feltöltsd stílusos Apple készülékeidet. Töltsd őket stílusosan és szerezd be a YENKEE YCU 502 Lightning kábelt, amellyel kényelmesen töltheted az alma logós elektronikus eszközöket. Csupán 40 cm hosszú, amit akár 1,5 méterre is kihúzhatsz, úgyhogy befér a hátizsákba, a retikülbe vagy a kesztyűtartóba.

Gyors és megbízható adatátvitel és töltés

A YENKEE YCU 502 Lightning töltőkábellel akár 480 Mb/s sebességgel vihetsz át adatokat és 2,4 A árammal tölthetsz, ami elég az iPhone, az iPad vagy a MacBook mindennapos töltéséhez. Egyik végén A típusú USB, a másikon MFi tanúsítvánnyal rendelkező Lightning csatlakozó van. Tehát minden Apple elektronikus készülékkel és a hozzájuk való legtöbb borítóval és tokkal kompatibilis.

Élvezd a gondtalan utazást

A YENKEE YCU 502 Lightning töltőkábelt úgy tervezték, hogy bírja veled a tempót. Ezért alumínium ház és nylonfonat védi, amelyek nagy ellenállóképességet, rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Lazán bedobhatod a hátizsákodba és indulhatsz a túrára, mindig biztos lehetsz benne, hogy semmi baja sem lesz. Ráadásul a spirális kivitel gondoskodik róla, hogy soha nem fog összegabalyodni vagy csomózódni.
YCU 502 BK

Specifikáció:

Adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s
Töltőáram max. 5 V/2,4 A 
Teljesítmény max. 12 W
Csatlakozó USB A / Lightning
Minimális hossz 0,4 m
Maximális hossz 1,5 m

Letölthető

Képek Letöltés