menu
YCU 503 BK

Csavart USB C – Lightning szinkronizáló és töltőkábel

  1. Csavarodásmentes
  2. MFi tanúsítvánnyal
  3. Alumínium ház és nejlon kábelfonat

Legyen Apple eszközöd állandóan tele energiával

Stílusos Apple okoseszközöd van és szeretsz utazni? Akkor töltsd stílusosan és csomagold el az útra a YENKEE YCU 503 Lightning kábelt, amellyel kényelmesen és gyorsan tölthetsz minden alma logós elektronikus eszközt. Előnye a kompakt, 40 cm-es méret, amit akár 1,5 méterre is kihúzhatsz, úgyhogy befér a hátizsákba és a retikülbe is.

Gyors és megbízható adatátvitel és töltés

A YENKEE YCU 503 Lightning töltőkábellel akár 480 Mb/s sebességgel vihetsz át adatokat és 3 A árammal tölthetsz, ami elég az iPhone, az iPad vagy a MacBook mindennapos töltéséhez. Egyik végén C típusú USB, a másikon MFi tanúsítvánnyal rendelkező Lightning csatlakozó van. Tehát minden Apple elektronikus készülékkel és a hozzájuk való legtöbb borítóval és tokkal kompatibilis.

Kábel, amely szinte mindent túlél

A YENKEE YCU 503 Lightning töltőkábelt úgy tervezték, hogy bírja veled a tempót. Ezért minőségi alumínium ház és ellenálló nejlonfonat védi, amelyek nagy rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Bedobhatod a hátizsákodba és indulhatsz a hegyi túrára, mindig biztos lehetsz benne, hogy semmi baja sem lesz. Ráadásul a spirális megoldás garantálja, hogy soha nem fog összegabalyodni vagy csomózódni.
YCU 503 BK

Specifikáció:

Kábel típus töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó USB C
2. csatlakozó Lightning
Csatlakozó anyaga alumínium
Kábel borítás ABS / PVC
Adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s
Töltőáram max. 9 V/3 A
Teljesítmény max. 27 W
Minimális hossz 0,4 m
Maximális hossz 1,5 m
Szín fekete

Letölthető

Képek Letöltés