menu
YCU 500 BK

Csavart USB C szinkronizáló és töltőkábel

  1. Csavarodásmentes
  2. Kétoldalú C típusú kialakítás
  3. Alumínium ház és nylon kábelfonat

Kis méret, széles körű felhasználás

Gyakran vagy úton, és a volán mögött van a második otthonod? Akkor folyamatosan szükséged van az autóban a feltöltött navigációra, mobiltelefonra vagy Bluetooth hangszóróra. Csomagold be tehát a YENKEE YCU 500 spirálkábelt, amely gyorsan feltölti kisebb USB-C elektronikus eszközeidet. Bárhová, akár a kesztyűtartóba is beteheted, hiszen praktikus méretű: csupán 40 cm hosszú, amit szükség esetén akár 1,5 méterre is kihúzhatsz.

Gyors adatátvitel és töltés

A YENKEE YCU spirálkábellel villámgyorsan, akár 480 Mb/s sebességgel vihetsz át adatokat. Ha szeretnél zenét vagy szöveget feltölteni a telefonodra, a C típusú csatlakozókkal ezt nagyon egyszerűen megteheted. A töltés a 3 A áramnak köszönhetően szintén gyors, egyszerűen csatlakoztasd a készüléket a tápegységhez, amely ma már minden autó műszerfalának része.

Minőség, amely sok mindent kibír

A YENKEE YCU 500 spirálkábelt úgy tervezték, hogy azt is kibírja, ha nem bánnak vele kesztyűs kézzel. Ezért minőségi alumínium házzal és nylonfonattal védett, az ellenálló műanyag felület pedig a szigetelését biztosítja. A fejek burkolata fokozott mechanikai ellenállással bír, így húzogathatod és csavargathatod, és nemcsak hogy nem sérül meg, de ami még fontosabb, soha nem fog összegabalyodni.
YCU 500 BK

Specifikáció:

Adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s
Töltőáram max. 5 V/3 A 
Teljesítmény max. 15 W
Csatlakozó USB A / USB C
Minimális hossz 0,4 m 
Maximális hossz 1,5 m

Letölthető

Képek Letöltés