menu
YCU 501 BK

Csavart USB C – USB C szinkronizáló és töltőkábel

  1. Csavarodásmentes
  2. Kétoldalú C típusú kialakítás
  3. Alumínium ház és nejlon kábelfonat

A teherautóba és a retikülbe is

Időd nagy részét úton töltöd? Akkor ne feledd, hogy okoseszközeid nem boldogulnak energia nélkül. Ezért csomagold be a YENKEE YCU 501 töltőkábelt, amellyel gyorsan és egyszerűen feltöltheted a navigációt, a mobilt vagy a notebookot. De a legfőbb előnye a mérete: csupán 40 cm hosszú, amit akár 1,5 méterre is kihúzhatsz. Befér a hátizsákodba, a retikülödbe vagy a kesztyűtartódba, így mindig kéznél van.

Adatátvitel és töltés pillanatok alatt

A YENKEE YCU 501 spirálkábel segítségével akár 480 Mb/s sebességgel vihetsz át adatokat és 3 A árammal tölthetsz. Ez nem csak a kisebb elektronikai eszközök töltéséhez elegendő, de a 60 W-os teljesítménynek köszönhetően notebookodat is gyorsan feltöltheted. A kábel C típusú kettős csatlakozóval van ellátva, szóval egyszerűen dugd be a készülékbe és az áramforrásba, és ne foglalkozz vele, hogyan áll az USB-fej.

Maximális védelem a hosszú élettartamért

Nem kell többé amiatt aggódnod, hogyan tárold a kábelt, hogy meg ne sérüljön. A YENKEE YCU 501 spirálkábel a durvább bánásmódot is elviseli, mivel alumínium ház és nejlonfonat védi. Ezek a nagyfokú szilárdság és a hosszú élettartam mellett a rugalmasságát is biztosítják, így soha nem gabalyodik össze. Ráadásul a fejek burkolata fokozott mechanikai ellenállással bír, ezzel védettek a megtörés ellen.
YCU 501 BK

Specifikáció:

Kábel típus töltő-, és adatkábel
1. csatlakozó USB C
2. csatlakozó USB C
Csatlakozó anyaga alumínium
Kábel borítás ABS / PVC
Adatátviteli sebesség akár 480 Mb/s
Töltőáram max. 20 V/3 A
Teljesítmény max. 60 W
Minimális hossz 0,4 m
Maximális hossz 1,5 m
Szín fekete

Letölthető

Képek Letöltés