menu
YAC 2036

QC 3.0 duális USB autós töltő

  1. Quick Charge 3.0
  2. Többszörös védelem
  3. Okostelefonokhoz és táblagépekhez

A fekete jó

Modern autótöltő vagyok, amelyet lakókocsiban, személy- és teherautókban lehet használni, vagyis mindenhol, ahol van nekem megfelelő aljzat. A kompakt és elegáns formatervezésemnek köszönhetően bárhova magaddal vihetsz. Bármikor biztosítom neked az abszolút mobilitást és a soha ki nem merülő energiát az utazásaid közben. A fekete színű és matt kivitelem mindenhol tökéletesen illeszkedik a környezetbe.

Nulláról százra

Tisztában vagyok azzal, hogy a hosszú vezetés fárasztó és minden érzékedet igénybe veszi, de én azért vagyok, hogy megkönnyítsem az utazásaidat. A Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően, minden ilyen technológiával rendelkező készüléket pillanatok alatt feltöltök. A mobiltelefonodat, a táblagépedet, vagy az akciós kamerádat 4-szer gyorsabban feltöltöm, mint a hagyományos USB töltők. Ne foglalkozzál többet azzal, hogy mikor merül le az akkumulátorod.

Két készüléket egyszerre? Ez nem probléma

Ha véletlenül két készüléket kell egyidejűleg feltöltened, akkor ez könnyedén megoldható a rendelkezésre álló két USB aljzat használatával. Máris egy problémával kevesebb. Te és az útitársad 100 %-ban élvezhetitek az utazást. Nem kell félned a zárlattól, a túlmelegedéstől, a pólusok felcserélésétől, a többszörös védelmem garantálja a maximális biztonságot.
YAC 2036

Specifikáció:

A töltő bemenete DC (egyenáram) 12 ~ 24 V
Kimenet (QC 3.0 * 2) 3,6 ~ 6 V== 3 A / 6 ~ 9 V== 2 A / 9 ~ 12 V== 1,5 A
Méret 80 x 43 x 26 mm
Tömeg 40 g

Letölthető

Képek Letöltés