menu
YKM 1006CS

EGO vezetékes billentyűzet és egér szett

  1. Leöntésnek ellenálló billentyűzet
  2. 1000 dpi felbontású pontos egér
  3. Otthoni és irodai használatra

Készlet otthonra és az irodába is

Egy ellenálló billentyűzetből és egy nagy teljesítményű egérből álló tökéletes csomag vagyok irodai és otthoni használatra. Elegáns, ugyanakkor minimalista stílusomnak köszönhetően bárhová beilleszkedem. Fekete kabátkámban nem zavarom meg munkaasztalod dizájnját, és a segítségemmel képes vagy tartósan a munkára koncentrálni.

Arra születtem, hogy minden feladatot teljesítsek

Tekintettel arra, hogy alapvető befolyással vagyok a hatékonyságodra, gyártóim arra törekedtek, hogy egyszerű, funkcionális és ellenálló legyek. Nincs szükségem elemre. Egyszerűen bedugsz az USB-csatlakozóba, és működöm, amíg csak az ujjaid bírják.

Ergonómia az első helyen

Ints búcsút a kényelmetlenségnek, és használd ki pontosságomat az 1000 DPI felbontású optikai szenzorral. Szimmetrikus egér vagyok, amelyet mind jobb, mind kézzel használni lehet. Ha fontos számodra a funkcionalitás és az egyszerű dizájn, én leszek számodra az igazi.

A folyadékok nem zavarnak

Az ital kiöntése a billentyűzetre. Több mint gyakori baleset, amely szinte minden iroda velejárója. Velem azonban nincs ok aggodalomra. A testemben olyan vízelvezető rendszer van, ami a felesleges folyadékot kivezeti a billentyűzetből. Nem történhet meg, hogy a nyomtatott áramkörök vagy egyéb kritikus alkatrészek meghibásodjanak.

Könnyítsd meg az életedet

A billentyűzet-kiosztásomban nincs semmi bonyolult. Teljes méret, billentyűk kellemes méretű nyomással, és teljes kényelem írás közben. A pontosság már magától értetődik.  A gombnyomásaid sebességét minden író irigyelni fogja.
YKM 1006CS

Specifikáció:

Az egér üzemi feszültsége 5 V DC (≤ 100 mA)
A billentyűzet üzemi feszültsége 5 V DC (≤ 100 mA)
Felület típusa USB
Billentyűút 3,5 ± 0,3 mm
Egérgomb: Élettartam 3 millió leütés
A billentyűzet méretei 435 x 157 x 30 mm
Egér méretei 108 x 61 x 37 mm
A kábel hossza 150 cm (az egérhez és a billetyűzethez)

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés