menu
YMS 5010

ErgoGrip vezetékes USB egér

  1. Támogatja a csukló természetes tartását
  2. Csökkenti a csukló fő idegeire nehezedő nyomást
  3. Csökkenti az alagútszindróma kockázatát

Többé ne erőltesd meg a csuklódat

ErgoGrip - vezetékes YMS 5010 egér. A kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A csukló vagy a váll fájdalma soha többé nem fog zavarni, nem fogja korlátozni a munkairamodat. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a természetes csukló helyzetét, hogy csökkentse a carpalis alagút szindróma és más, a „hétköznapi” számítógépes egerek napi használatával kapcsolatos betegségek kockázatát. Az egér szöge és magassága úgy van beállítva, hogy a csukló a legkényelmesebb helyzetben legyen.

Pontosság az ergonómiával egyben

Beépített optikai érzékelő akár 1800 DPI felbontással, ami több mint jó érzékenységet biztosít különböző felületeken. Ezen kívül hat jól használható gomb került elhelyezésre. A kapcsolók oldalsó elhelyezése miatt könnyen használhatóak és garantálják a pontos és jó fogást az első megragadásra.

Otthoni és irodai használatra alkalmas

Az ergonomikus tervezés és az érintésbarát felület azt sugallja, hogy irodai és otthoni használatra is ideális választás. Az elegáns fekete szín és a kompakt megjelenés előfeltétele annak, hogy bármilyen nehézség nélkül minden környezetbe beleolvadjon.
YMS 5010

Jellemzők:

Érzékenység 1000/1400/1800 DPI 
Felület típusa USB
Bemenet DC (egyenáram) 5 V / 100mA
A kábel hossza 150 cm
Méretek 115 x 83 x 70 mm
Tömeg 75 g

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows 7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés