menu
YMS 5020

ErgoGrip vezeték nélküli USB egér

  1. Támogatja a csukló természetes tartását
  2. Csökkenti a csukló fő idegeire nehezedő nyomást
  3. Csökkenti az alagútszindróma kockázatát

Többé ne erőltesd meg a csuklódat

ErgoGrip - 2,4G vezeték nélküli YMS 5020 egér. A kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A csukló vagy a váll fájdalma soha többé nem fog zavarni, nem fogja korlátozni a munkairamodat. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a természetes csukló helyzetét, hogy csökkentse a carpalis alagút szindróma és más, a „hétköznapi” számítógépes egerek napi használatával kapcsolatos betegségek kialakulásának kockázatát. Az egér szöge és magassága úgy van beállítva, hogy a csukló a legkényelmesebb helyzetben legyen.

Pontosság az ergonómiával egyben

Beépített optikai érzékelő akár 1800 DPI felbontással, ami több mint jó érzékenységet biztosít különböző felületeken.  A kapcsolók oldalsó elhelyezése miatt könnyen használhatóak és garantálják a pontos és jó fogást az első megragadásra.

Otthoni és irodai használatra alkalmas

Az ergonomikus tervezés és az érintésbarát felület azt sugallja, hogy irodai és otthoni használatra is ideális választás. Az elegáns fekete szín és a kompakt megjelenés előfeltétele annak, hogy bármilyen nehézség nélkül minden környezetbe beleolvadjon.

Időtlen vezeték nélküli egér

A <10 méteres munkatávolsággal rendelkező beépített Nano-vevő biztosítja a kényelmes számítógép-vezérlést a prezentációk során is. Ha nem vagy hozzászokva a vezeték nélküli egérhez, és alig tudod elképzelni, hogy kábel nélkül dolgozz, jó hírem van számodra. Az azonos YMS 5010 ergonomikus egér vezetékes kivitelben is kapható.
YMS 5020

Jellemzők:

Érzékenység 1000/1400/1800 DPI
Felület típusa USB
Bemenet 1x alkáli elem AA – 1,5 V DC
A kábel hossza 115 x 86 x 71 mm
Méretek 115 g
Az elemek a csomag tartozékai  

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows 7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés