menu
YMS 5030

Ergonomikus vezeték nélküli függőleges egér

  1. Támogatja a csukló természetes tartását
  2. Csökkenti a csukló fő idegeire nehezedő nyomást
  3. Csökkenti az alagútszindróma kockázatát

Főleg semmi nyomás

Függőleges vagyok, ergonomikus vagyok, és azért vagyok itt, hogy megkíméljem az idegeidet a célod felé vezető úton. Nem lesz szükséged többé csapatmasszőrökre és a fény keresésére az alagút végén, velem a kezed úgy érzi majd, mintha vattában lenne és a kellemetlen nyomást az ajtó mögött hagyjuk.

Minden a megfelelő szögben van

Igen, igen, a szög és a magasság az erősségem, így optimális helyzetben tartom a csuklódat. Ráadásul első érintésre beleszeretsz az ergonómikus formáimba és kellemes felületeimbe.  Röviden, ideális választás vagyok irodai és otthoni használatra.

Szabad egy táncra?

Az optikai érzékelővel és 1600DPI felbontással rendelkező belső szemem lehetővé teszi, hogy pontosan úgy táncoljak, ahogyan te vezetsz engem a táncparketten, akár 10 méter távolságban is, anélkül, hogy bármilyen kábel összekötne minket. Csak te, én és mindig könnyen elérhető oldalsó gombok, beleértve a görgőt és a DPI-t. A két A és C típusú vevőkészülékemnek köszönhetően sokoldalú partner vagyok, aki egyetlen gombnyomással könnyedén váltogathat két táncos között.
YMS 5030

Specifikáció:

Érzékenység 1000/1600 DPI 
Felület típusa USB (USB A + USB C)
Bemenet 1x alkáli elem AA – 1,5 V DC
Méretek 109 x 77 x 83 mm
Tömeg 105 g
  Az elemek a csomag tartozékai
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés