menu
YHP 21BT BK

ANC Bluetooth fejhallgató VIBE

  1. Kiemelkedő ANC technológia
  2. Áteresztő mód
  3. Hosszú élettartamú akkumulátor

ANC Bluetooth fejhallgató VIBE
 

Tapasztalja meg a végső zajszűrés élményét a VIBE fejhallgatóval. A figyelemre méltó ANC-mélységgel ez a fejhallgató könnyedén kiküszöböli a tömegközlekedési eszközökön, irodákban vagy a mindennapok nyüzsgésében fellépő zavaró zajokat, lehetővé téve, hogy koncentráljon vagy pihenjen kedvenc lejátszási listáinak hallgatásával.

Az áteresztő módnak köszönhetően a fejhallgató levétele nélkül is kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel. Áteresztő módunk lehetővé teszi, hogy a zene élvezete közben is ráhangolódjon a környezetére, így biztosítva, hogy soha ne maradjon le a körülötte zajló eseményekről.

Emelje meg játékélményét fejhallgatónk játékmódjával, amely rendkívül alacsony, mindössze 30-40 ms késleltetést ér el. Tapasztald meg a szinkronizált hang- és képi megjelenítést, miközben ellenfeleid pozícióit pontosan meg tudod határozni. Párosítsd külső mikrofonnal a végső játékélményért.

Még ha az akkumulátor le is merül, maradj csatlakoztatva AUX audiokábelünkkel. Csatlakoztassa számítógépéhez vagy bármely 3,5 mm-es audioporttal rendelkező eszközhöz, így biztosítva a megszakítás nélküli hangélvezetet.

Merülj el a vezeték nélküli audiocsodaország vibrálásában a megbízható és stabil Bluetooth 5.3 átvitelnek köszönhetően. A 40 mm-es hangszóróval és polimer kompozit membránnal felszerelt fejhallgató erőteljes teljesítményt nyújt, hűen reprodukálva a hangzás minden részletét, a kristálytiszta magasságokat és a dübörgő basszusokat.

Fejhallgatónk jelentős, 1000mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amely akár 120 órányi lejátszást biztosít ANC nélkül és 80 órányi lejátszást az ANC aktiválásával. Emellett élvezze a könnyű fejhíd kialakítását, amely biztonságos fogást és kényelmes illeszkedést biztosít. Mondjon búcsút a kényelmetlenségnek és a fülnyomásnak, mivel memóriahabbal töltött, ultra-puha párnás fejhallgatónk prémium élményt és kényelmet nyújt.

A teleszkópos fejhíd és a forgatható kialakítás lehetővé teszi a finomhangolást, így minden felhasználó számára személyre szabott és kényelmes illeszkedést biztosít.
Ismerje meg új ANC fejhallgatónkat, ahol a tökéletes zajszűrés, a sokoldalú funkcionalitás és a kiváló kényelem egyesülve újradefiniálja a hallgatási élményt.
 
YHP 21BT BK

Specifikáció:

Bluetooth V5.3
Bluetooth-profilok: a2dp \ avctp \ avdtp \ avrcp \ hfp \ spp \ smp \ att \ gap \ gatt \ rfcomm \ sdp \ l2cap-profil
ANC mélység: 42dB
Átviteli tartomány ≥10m
Frekvenciatartomány: 2,402 - 2,480GHz
Maximális adóteljesítmény 2,4 GHz - 2,4835 GHz-en:  5mW
Töltési feszültség: 5V DC (USB C)
Töltési áram: 500mA
Akkumulátor kapacitás: 1000mAh
Készenléti idő: 800h
ANC zenelejátszási idő:  75-80h
Beszélgetési idő: 90h
BT zenelejátszási idő: 100h
Töltési idő: 2,5h
Hangszóróegységek 40 mm/16Ω
Érzékenység 127±2dB
Mikrofon érzékenység: -42±3dB
ANC mikrofon érzékenység:  -32±2db
Súly 280g

Letölthető

Képek Letöltés