menu
YGC 200BK

Gamer szék - FORSAGE

  1. Maximális kényelem és variálható beállítás
  2. Ellenálló PU bőr és formázott hab párnázat
  3. Stabil fémkeret és ötkarú alapzat

Foglald el a trónt

A FORSAGE gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz.
Další
Zpět
Foglald el a trónt

Kényelem mindenek felett

A finoman kipárnázott könyöktámasz 4D-s beállítást tesz lehetővé, így beállíthatja a magasságát, a vízszintes szögét és a hosszát válla, könyöke és keze optimális elhelyezése érdekében.
Další
Zpět
Kényelem mindenek felett

A királyok fotelje

Az ülőke váza robusztus acélból készült, kárpitja pedig nyitott pórusú kényelmes és szellőző hideghabból készült, amely rendkívüli kényelmet, szellőzést és formatartást biztosít.
Další
Zpět
A királyok fotelje

Ahogy tetszik

Az ülőke magasságát 48 és 54 cm között lehet állítani. A támlát bármilyen szögbe állíthatja 90 és 180 fok között, ami lehetővé teszi, hogy megfelelő pozíciót válasszon a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.
Další
Zpět
Ahogy tetszik

Hintázó gamer fotel?

A lengő mechanizmus akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz.
Další
Zpět
Hintázó gamer fotel?

Yenkee YGC 200BK FORSAGE gamer szék

Helyezkedj el kényelmesen, kezdünk

A FORSAGE gamer fotel maximális kényelmet és felülmúlhatatlan játékélményt biztosít számodra. Különböző beállításai, valamint ellenálló és ergonómiailag kedvező anyagai tökéletes támogatást nyújtanak neked a harc során. A hagyományos fotelekhez képest kellemes változást jelent a könyöktámasz 4D állíthatósága, így beállíthatod a magasságát, a szögét és a karod számára ideális helyzetét.

Pontosan úgy, ahogy elképzelted

Éld át a rendkívüli kényelmet, köszönhetően az ülés kialakításának, amely robusztus acélból készült és kényelmes, ellenálló PU bőrrel van bevonva. A fájdalmak ellen formázott habból készült, több mint elégséges párnázattal rendelkezik. Az ülés magasságát kedved szerint állíthatod be. A tartomány 52-tól 58 cm-ig terjed, így bárki rátámaszkodhat. A háttámla dőlésszögét 90-től 180 fokig bármekkorára beállíthatod, úgyhogy a foteledet szinte ággyá is alakíthatod. Tervezése során a légáteresztésre is gondoltak. A felszíni pórusai nyitottak, így még kényelmesebb a hosszú ülés során.

Hintázó gamer fotel?

Nagyon jól tudjuk, hogy a számítógépen történő filmnézés egyre gyakoribb szórakozás. Ezért hintázó mechanizmussal is ellátták, ami akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. A hibátlan kényelem érdekében derék- és fejtámasz is van, melyeknek a helyzetét rugalmas szalagokkal akár módosíthatod is.
YGC 200BK

Specifikáció:

Anyagok Karcálló PU bőr
Párnázás hidegen formázott hab
Mechanizmus Kar (pillangó)
Könyöktámasz 4D beállítás
Gázliftes emelő 4. osztály
Az alapzat anyaga nylon
A kerekek mérete 65 mm
A kerekek anyaga finom poliuretánnal borított nylonmag
A háttámasz beállítása 90° – 180° (ingás 90° – 105°)
Az ülőke magassága 52 – 58 cm
Az ülőke mérete 40 x 51 cm
Terhelhetőség 150 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés