menu
YMS 3027

Gamer egér RGB - SHADOW

  1. Precíz 4800 DPI érzékelő
  2. Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel
  3. Programozható gombok és RGB háttérvilágítás
  4. Szoftver letöltése

ÁLLÍTHATÓ RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Az RGB-világítás nem feltűnő és kikapcsolható. Azok számára, akik használni szeretnék, több alapértelmezett háttérvilágítási mód áll rendelezésükre, melyek módosíthatók és vezérelhetők.
Další
Zpět
ÁLLÍTHATÓ RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel

Az egeret úgy alakítottuk ki, hogy teljesen szimmetrikus legyen, ezért mind jobb-, mind balkezes felhasználók számára alkalmas, egyben kényelmes. 
Další
Zpět
Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel

DPI fontossága

Az egerek DPI értékén az egerek érzékenységi szintjét hivatottak meghatározni. A rövidítés az angol "dots per inch" kifejezésből származik, és azt jelzi, hogy a kurzor milyen gyorsan mozog a képernyőn. Minél magasabb érték szerepel az egérnél, annál magasabb az érzékenysége, azazjobban érzékeli az alatta lévő felületet. Otthoni és irodai használatra ideális kb. 3000 DPI egeret választani, de online játékokhoz már magasabb DPI értékűt egeret kell vásárolni. A YMS 3027 SHADOW egér 4800 DPI felbontásra és akár 15G gyorsulásra képes.
Další
Zpět
DPI fontossága

RGB háttérvilágítás

AZ RGB tulajdonképpen annak a három színnek a rövidítése, melyek a különböző elektronikai készülékeknél használatosak a színkeveréshez. A három alap szín: R - red (piros), G-green (zöld) és B-blue (kék). Ennek a három szín kombinációjának köszönhetően, bármilyen színt lehetséges keverni. 
Další
Zpět
RGB háttérvilágítás

9 programozható gomb

Módosíthatod az egér teljesítményét, minden gombra új funkciót állíthatsz be, és makrókat is létrehozhatsz, hogy optimális reakciót és győztes eredményt érjél el minden küzdelem során.
Další
Zpět
9 programozható gomb

Erőteljes szoftver

A szoftver segítségével több programozható profil közül választhatsz, melyekkel a teljesítményt és az egérgombokat úgy állíthatod be, hogy megfeleljenek a leggyakrabban használt programoknak és tevékenységeknek. 
Další
Zpět
Erőteljes szoftver

TÖBBÉ EL SEM ENGEDED

Szenvedélyes játékos vagy, de hiányzik az ideális gamer egér, amelyre maximálisan számíthatsz? Akkor az YMS 3027  a legjobb megoldás! Úgy illeszkedik a kezedbe, mintha oda öntötték volna. Akár bal-, akár jobbkezes vagy, a kétoldalt oldalsó gombokkal ellátott szimmetrikus kialakítás korlátlan alkalmazkodást tesz lehetővé. Igényeid szerint méretre állíthatod szinte minden játéktípushoz.
 

NEM HAGY CSERBEN

Ergonómiai szempontból is naprakész, minden fogástípusban kényelmesen használhatod és a leghevesebb csatában sem csúszik ki a kezed alól. A nagy teljesítményű, direkt a játékosok számára kifejlesztett A725 optikai érzékelővel kombinálva univerzális eszköz. Az akár 15G gyorsulásnak köszönhetően a legapróbb mozdulatodat sem hagyja ki, ráadásul közben is megőrzi a százszázalékos pontosságot. Természetesen a DPI-t is megváltoztathatod arra, amit megszoktál, mégpedig 200 DPI-től a maximális 4800 DPI-ig. A kiválasztott érték a háttérvilágítás egyedi színével van kiemelve, és csak rajtad múlik, melyik legyen az. 
 

KELTSÜK ÉLETRE EGYÜTT A BEÁLLÍTÁSAIDAT

Szemet gyönyörködtető a kifejező háttérvilágítás, amelyet elképzeléseid szerint állíthatsz be a teljes RGB-színskálából. A sok támogatott effekt és a lekerekített vonalak a domináns elválasztó csíkkal biztosan nem hagynak hidegen. Korlátlanok a lehetőségek az adott effekt intenzitásának, színének és sebességének, sőt az irányának a beállítására. Néhány kattintás is elég ahhoz, hogy egész asztalodat fénybe borítsa, vagy színekkel egészítse ki játékfelszerelésed meglévő perifériáit. 
 

MINDEN LEHETŐSÉG EGY HELYEN

A mellékelt szoftver a támaszpontod, ahol kiválaszthatod azt a beállítást, amellyel harcba szállhatsz vele. A programnak elsődlegesen egyetlen célja van - hogy minél jobban megkönnyítse a dolgodat. Programozd be az összes gombot, amit csak találsz, részletekbe menően módosítsd a szenzort vagy a háttérvilágítás DPI-ben megadott értékét, készíts néhány lépésben komplex makrót vagy módosítsd az egész egér jellegét és a háttérvilágítás színét, hogy aztán az egér irodai munkára szolgál vagy az egyik játék megnyerésére a másik után, ez már a te kezedben van és a te képességeidtől függ! 

 

YMS 3027

Specifikáció:

Egér típus: Vezetékes 
Felhasználási terület:  Gaming
Optikai felbontás: max. 4800 DPI
Érzékelő: Precíziós optikai szenzor (3600 fps) 
Érzékelés frekvenciája: 125 Hz/s
Gombok száma:  9, programozható
Kapcsoló típusa: Huano 8M
Maximális gyorsulás: 15G
Maximális sebesség: 60ips
Csatlakozó típusa: USB 2.0
Kábel hosszúság: 180 cm (fonott)
Bemenet: DC 5V / 150 mA
Méret: 124 x 68 x 39 mm
Súly: 105 g 

Rendszerkövetemények:
 

USB 2.0 csatlakozás 
Windows 7/8/10 vagy újabb verzió  
Mac OS X10.04 vagy újabb verzió 


Egyéb jellemzők:

Különleges "izzadásgátló" kivitel 
A mellékelt szoftver segítségével minden DPI értékhez külön szín rendelhető hozzá 
Ideális választás haladó gamerek részére

 

Letölthető

Software Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés