menu
YMS 3027

Programozható RGB gamer egér

  1. Precíz 4800 DPI érzékelő
  2. Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel
  3. Programozható gombok és RGB háttérvilágítás
  4. Szoftver letöltése

SHADOW RGB

Další
Zpět
SHADOW RGB

Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel

 A kialakítása szimmetrikus, ezért mind jobb-, mind balkezes munkára alkalmas. 
Další
Zpět
Jobb- és balkezeseknek egyaránt megfelel

4800 DPI

Precíz 4800 DPI érzékelő
Gyorsulás: 15 G
Další
Zpět
4800 DPI

RGB háttérvilágítás

A programozható RGB háttérvilágításnak köszönhetően szükségleteinek és játékkedvének megfelelően állíthatja be az egér láthatóságát.
Další
Zpět
RGB háttérvilágítás

9 programozható gomb

Módosíthatja az egér teljesítményét, minden gombra új funkciót állíthat be, és makrókat hozhat létre, hogy optimális reakciót és győztes eredményt érjen el.
Další
Zpět
9 programozható gomb

Erőteljes szoftver

Další
Zpět
Erőteljes szoftver

TÖBBÉ EL SEM ENGEDSZ

Szenvedélyes játékos vagy, de hiányzik az ideális gamer egér, amelyre maximálisan számíthatsz? Akkor én vagyok a jó megoldás! Úgy illeszkedem a kezedbe, mintha oda öntöttek volna. Akár bal-, akár jobbkezes vagy, a kétoldalt oldalsó gombokkal ellátott szimmetrikus kialakítás korlátlan alkalmazkodást tesz lehetővé. Igényeid szerint méretre állíthatsz minden játéktípushoz.

NEM HAGYLAK CSERBEN

Ergonómiai szempontból is naprakész vagyok, minden fogástípusban kényelmesen használhatsz és a leghevesebb csatában sem csúszom ki a kezed alól. A nagy teljesítményű, direkt a játékosok számára kifejlesztett A725 optikai érzékelővel kombinálva univerzális eszköz vagyok a játékhoz. Az akár 15G gyorsulásnak köszönhetően a legapróbb mozdulatodat sem hagyom ki, ráadásul közben is megőrzöm a százszázalékos pontosságomat. Természetesen a DPI-t is megváltoztathatod arra, amit megszoktál, mégpedig 200 DPI-től a maximális 4800 DPI-ig. A kiválasztott érték a háttérvilágítás egyedi színével van kiemelve, és csak rajtad múlik, melyik legyen az.

KELTSÜK ÉLETRE EGYÜTT A BEÁLLÍTÁSAIDAT

Szemet gyönyörködtető a kifejező háttérvilágításom, amelyet elképzeléseid szerint állíthatsz be a teljes RGB-színskálából. A sok támogatott effekt és a lekerekített vonalak a domináns elválasztó csíkkal biztosan nem hagynak hidegen. Korlátlanok lehetőségek az adott effekt intenzitásának, színének és sebességének, sőt az irányának a beállítására. Néhány kattintás is elég ahhoz, hogy egész asztalodat fénybe borítsam, vagy színekkel egészítsem ki játékfelszerelésed meglévő perifériáit.

MINDEN LEHETŐSÉG EGY HELYEN

A hozzám mellékelt szoftver a támaszpontod, ahol kiválaszthatod azt a beállítást, amellyel harcba szállok. A programnak elsődlegesen egyetlen célja van - hogy minél jobban megkönnyítse a dolgodat. Programozd be az össze gombot, amit csak találsz rajtam, részletekbe menően módosítsd a szenzort vagy a háttérvilágítás DPI-ben megadott értékét, készíts néhány lépésben komplex makrót vagy módosítsd az egész egér jellegét és a háttérvilágítás színét. Hogy aztán az egér irodai munkára szolgál vagy az egyik játék megnyerésére a másik után, ez már a te kezedben van és a te képességeidtől függ!
YMS 3027

Specifikáció:

Gombok száma 9 (valamennyi programozható)
Bemenet DC 5V / <150mA
Csatlakoztatás típusa USB
A kapcsoló típusa Huano 8M
Érzékenység max. 4 800 DPI
Követési sebesség 60 IPS
Gyorsulás 15 G
Az érzékelés frekvenciája 125 Hz/s
Méretek 124 x 68 x 39 mm
A kábel hossza 1,8 m (fonott)
Tömeg 105 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10

Letölthető

Képek Letöltés
Software Letöltés