menu
YMS 3400

Gamer egér RGB - PANZER

  1. 5 000 DPI felbontású megbízható és pontos érzékelő
  2. Programozható gombok és RGB háttérvilágítás
  3. Szimmetrikus kialakítás, bármilyen típusú fogáshoz alkalmas
  4. Szoftver letöltése

Az év E-sportolója

Az új Panzer gamer egér, amely mind kezdőknek, mind a legigényesebbek felhasználóknak egyaránt terveztek. Nyilvánvaló, hogy a gamer egér a legmagasabb igényeknek is megfelel, ezért a teste robusztus felépítésű, amelynek köszönhetően minden körülmények között biztosítva van a 100% -os funkcionalitás. Mindezt egy ergonomikus kialakítással kombinálva, amelyet szimmetrikusan terveztek az egér bármilyen fogásához.

Fény a szint végén

A legjobb játékélmény érdekében RGB háttérvilágítással lett felszerelve, amelyet pontosan az ötleteid szerint állíthatsz be. Mindent módosíthatsz a mellékelt szoftver segítségével. Az érzékenység megváltoztatása, makrók létrehozása vagy a gombok programozása minden játékos fontos paraméterei. Az A-tól Z-ig történő testreszabás egyértelmű előnyt jelent.

Vas a profik számára

A belső egy pontos PMW 3325IC érzékelőt rejt, amely nagy érzékenységgel, akár 5000 DPI-ig, rendelkezik. Az ultragyors 500 Hz-es reakcióval kombinálva az érzékelő hibátlanul rögzíti az egér mozgását. A műszaki kényelmi lehetőségek listájának végére hagytuk a rendkívül tartós Huano 20M kapcsolókat, melyek bármilyen játék rajongóinak megfelelnek.
YMS 3400

Specifíkació:

Gombok száma 9
Bemenet DC 5V / 100 mA
Csatlakoztatás típusa USB csatlakozó
Érzékelő PMW 3325IC
Felbontás 5000 DPI
Az érzékelés frekvenciája 500HZ
Gyorsulás 20G
A kábel hossza 180 cm
Méretek 125 x 64 x 40 mm
Tömeg 163g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés