menu
YHP 3030

Gamer 7.1 fejhallgató headset - SABOTAGE

  1. 7.1 csatornás virtuális térhangzás
  2. Automatikusan idomuló fejpánt
  3. Basszus rezgés
  4. Szoftver letöltése

Hang, amely magával ragad

Teljesen új típusú fülhallgató vagyok. 7.1-es térhatású hangom szó szerint körülvesz. Meghallod az ellenség lépteit, a zenehallgatás olyan lesz, mint a koncerten, és minden dallamot élvezni fogsz. A szenvedélyes játékosnak és az egyszerű felhasználónak egyaránt örömet szerzek.
Další
Zpět
Hang, amely magával ragad

A levegő sűrűsödik

Erős basszus rezgéseimmel megragadlak. Azok sokkal intenzívebb élményt ígérnek. Robbanáskor vagy lövéskor megremegek, és az akció feszültsége végigfut a testeden.
Další
Zpět
A levegő sűrűsödik

Mikrofon, a helyedre!

Teamspeaken keresztül segítek neked és kollégáidnak. A mikrofonom egy hajlítható nyak segítségével könnyedén állítható. Az állapotát egy piros LED-fénnyel ellenőrizheted.
Další
Zpět
Mikrofon, a helyedre!

Saját ízlésednek megfelelő hang

Volume up, vagy inkább a tenger hullámainak halk moraja? Mindent kedved szerint beállíthasz közvetlenül a hallgatón. Egy speciális szoftverben ráadásul saját profilt hozhatsz létre, ahol effekteket választhatsz a térbeli csúsztatástól akár magáig a hangszínszabályzóig.
Další
Zpět
Saját ízlésednek megfelelő hang

Fej mintha vattában lenne

A legmagasabb elvárásokat is teljesítem. A nagy fülhallgató maximális kényelmet nyújt a hosszú estéken. És nemcsak a szenvedélyes játékosnak. A filmimádók és a munkaalkoholisták is értékelnek.
Další
Zpět
Fej mintha vattában lenne

A játékosok által inspirált design

Kifinomult külső és tökéletes anyagok. Rendkívül ellenálló és kiegyensúlyozott vagyok az utolsó részletig. Eddig csak a játékosok álmaiban jelentem meg. Hát most itt vagyok.
Další
Zpět
A játékosok által inspirált design

Yenkee YHP 3030 SABOTAGE 7.1 gamer fejhallgató headset

7.1 csatornás virtuális térhangzás

A SABOTAGE gamer fejhallgató a 7.1 csatornás térhangzással és basszus rezgéssel lenyűgöző játékélményt és atmoszférát biztosít. A realisztikus térhangzásnak köszönhetően ellenséged minden lépését és mozdulatát meghallod, pontosan lokalizálhatod, és megfelelő irányból készülhetsz fel a védelemre vagy tevékenysége meghiúsítására.

Automatikusan idomuló fejpánt

A hangerő beállítás, a mikrofon némítása - a rezgés kikapcsolása a baloldali fülhallgatóba van beépítve, hogy könnyen hozzáférj a beállításokhoz, és hogy megelőzd a kábel feszülését, amire gyakran sor kerül olyan készülékek esetén, amelyeknek a kezelőgombjai a kábelen vannak. Az automatikusan idomuló fejpántot és a fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kényelmesek legyenek a hosszú játékidő alatt.
YHP 3030

A fülhallgató specifikáció:

Hangszóró 40 mm (Neodímium mágnesek)
Frekvencia átvitel 20 Hz–20 kHz
Névleges impedancia 32 ohm csatornánként
Érzékenység 115 +/- 3 dB
Max. bemenő teljesítmény 20 mW
Tömeg 417 g
A kábel hossza 2,4 m
Csatlakozás USB csatlakozó (aranyozott)

A mikrofon specifikáció:

A mikrofon típusa Kondenzátoros
Tápfeszültség 2 V
Névleges impedancia 2,2 kohm
Frekvencia átvitel 20 Hz–10 kHz
Érzékenység -42 +/- 2 dB
Méret Ø 4 x 1,5 mm
Hossz 150 mm (a nyéllel együtt)


 

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés