menu
YHP 3030

SABOTAGE 7.1 gamer fejhallgató headset

  1. 7.1 csatornás virtuális térhangzás
  2. Automatikusan idomuló fejpánt
  3. Basszus rezgés
  4. Szoftver letöltése

Hang, amely magával ragad

Teljesen új típusú fülhallgató vagyok. 7.1-es térhatású hangom szó szerint körülvesz. Meghallod az ellenség lépteit, a zenehallgatás olyan lesz, mint a koncerten, és minden dallamot élvezni fogsz. A szenvedélyes játékosnak és az egyszerű felhasználónak egyaránt örömet szerzek.
Další
Zpět
Hang, amely magával ragad

A levegő sűrűsödik

Erős basszus rezgéseimmel megragadlak. Azok sokkal intenzívebb élményt ígérnek. Robbanáskor vagy lövéskor megremegek, és az akció feszültsége végigfut a testeden.
Další
Zpět
A levegő sűrűsödik

Mikrofon, a helyedre!

Teamspeaken keresztül segítek neked és kollégáidnak. A mikrofonom egy hajlítható nyak segítségével könnyedén állítható. Az állapotát egy piros LED-fénnyel ellenőrizheted.
Další
Zpět
Mikrofon, a helyedre!

Saját ízlésednek megfelelő hang

Volume up, vagy inkább a tenger hullámainak halk moraja? Mindent kedved szerint beállíthasz közvetlenül a hallgatón. Egy speciális szoftverben ráadásul saját profilt hozhatsz létre, ahol effekteket választhatsz a térbeli csúsztatástól akár magáig a hangszínszabályzóig.
Další
Zpět
Saját ízlésednek megfelelő hang

Fej mintha vattában lenne

A legmagasabb elvárásokat is teljesítem. A nagy fülhallgató maximális kényelmet nyújt a hosszú estéken. És nemcsak a szenvedélyes játékosnak. A filmimádók és a munkaalkoholisták is értékelnek.
Další
Zpět
Fej mintha vattában lenne

A játékosok által inspirált design

Kifinomult külső és tökéletes anyagok. Rendkívül ellenálló és kiegyensúlyozott vagyok az utolsó részletig. Eddig csak a játékosok álmaiban jelentem meg. Hát most itt vagyok.
Další
Zpět
A játékosok által inspirált design

Yenkee YHP 3030 SABOTAGE 7.1 gamer fejhallgató headset

7.1 csatornás virtuális térhangzás

A SABOTAGE gamer fejhallgató a 7.1 csatornás térhangzással és basszus rezgéssel lenyűgöző játékélményt és atmoszférát biztosít. A realisztikus térhangzásnak köszönhetően ellenséged minden lépését és mozdulatát meghallod, pontosan lokalizálhatod, és megfelelő irányból készülhetsz fel a védelemre vagy tevékenysége meghiúsítására.

Automatikusan idomuló fejpánt

A hangerő beállítás, a mikrofon némítása - a rezgés kikapcsolása a baloldali fülhallgatóba van beépítve, hogy könnyen hozzáférj a beállításokhoz, és hogy megelőzd a kábel feszülését, amire gyakran sor kerül olyan készülékek esetén, amelyeknek a kezelőgombjai a kábelen vannak. Az automatikusan idomuló fejpántot és a fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kényelmesek legyenek a hosszú játékidő alatt.
YHP 3030

A fülhallgató specifikáció:

Hangszóró 40 mm (Neodímium mágnesek)
Frekvencia átvitel 20 Hz–20 kHz
Névleges impedancia 32 ohm csatornánként
Érzékenység 115 +/- 3 dB
Max. bemenő teljesítmény 20 mW
Tömeg 417 g
A kábel hossza 2,4 m
Csatlakozás USB csatlakozó (aranyozott)

A mikrofon specifikáció:

A mikrofon típusa Kondenzátoros
Tápfeszültség 2 V
Névleges impedancia 2,2 kohm
Frekvencia átvitel 20 Hz–10 kHz
Érzékenység -42 +/- 2 dB
Méret Ø 4 x 1,5 mm
Hossz 150 mm (a nyéllel együtt)


 

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés