menu
YHP 3035

Gamer 7.1 fejhallgató - SHADOW

  1. 7.1 csatornás virtuális térhangzás
  2. Automatikusan idomuló fejpánt
  3. Basszus rezgés

A kényelem biztosítva

A kényelmes fejhallgató minden játékos számára elengedhetetlen. A kialakítása egy nagyon kényelmes fejhídből áll, önbeállítással és füldugókkal, melyek abszolút kényelmet nyújtanak a nagy méreteknek és kényelmes anyagnak köszönhetően. Az alacsony súly mellett ideális partner a hosszú játékmenetekhez anélkül, hogy zavarna a háttérzaj vagy a kellemetlen fülnyomás.

Élethű hang

Moziszerű hang, amely valóban magával ragad. A belsejében található speciális hangszóróknak köszönhetően 7.1-es térhatású hangot tud varázsolni, amely szó szerint körülvesz majd téged. Ezen felül basszus rezgés funkcióval rendelkezik. Ez továbbítja az aktuális eseményeket az egész fejhallgatóba, és még inkább elmerülsz a csata hangzavarában. A térhatású hang és a rezgés kombinációjával minden játék- vagy filmélmény teljesen új szintre kerül.

Fény a küldetés végén

A fülesen decens LED-es háttérvilágítást találsz, amely kihangsúlyozza a játékod stílusát. Az összes fényelemet úgy tervezték, hogy könnyen megtalálhasd még a sötét környezetben is, ugyanakkor ne zavarjon téged vagy csapattársaidat játék közben. Amit még értékelni fogsz, az a képesség, hogy közvetlenül a kábelen található hangerőszabályzón kapcsolhatod ki a mikrofont.
YHP 3035

Specifikáció:

A fülhallgató jellemzői  
Hangszóró 50 mm (Neodímium mágnesek)
Frekvencia átvitel 20 Hz–20 kHz
Névleges impedancia 32Ω±5
Érzékenység 112dB±3dB
Max. bemenő teljesítmény 55mW (5V DC/110mA)
   
A mikrofon jellemzői  
A mikrofon típusa Kondenzátoros
Névleges impedancia 2,2 kiloohm
Frekvencia átvitel 20 Hz–10 kHz
Érzékenység -42+/-3dB
   
Tömeg 305g
A kábel hossza 2,4 m
Csatlakozás USB csatlakozó (aranyozott)
   
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows 7/8/10 

Letölthető

Software Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés