menu
YHP 3005

Gamer fejhallgató headset - GUERRILLA

  1. Markáns tervezés
  2. Rendkívül kényelmes viselet
  3. Tiszta és pontos hangzás

Yenkee YHP 3005 GUERRILLA gaming fejhallgató headset


Szerelem első látásra - klisé? Biztosan nem

A vonzó megjelenés mellett sokkal többet kínál. Rendkívüli kényelemes viseletet akár hosszú távon is, és mindenekelőtt tiszta és pontos hangzást. Pontosan ezek a döntő jelentőségű tényezők minden harci helyzetben.

Markáns tervezés

A kék és a fekete mindig jó kombináció, és ez a GUERRILLA fejhallgató headset esetében sincs másképp.  A tipikus forma, összhangban van a sötét mintával. A fejhallgató széleit díszítő kék szín egy finom elem, amely ízlésesen egészíti ki a teljes kivitelezést. A markáns kialakítás tökéletesen illeszkedik a többi kiegészítőhöz.

A hang, amely magával ragad

Valaha elragadott már a hang pontossága és tisztasága?  Nem? Tedd fel a füledre. Az első pillanatban érezni fogod. Tökéletes választás játékhoz vagy zenehallgatáshoz. Ezen felül kiváló a környezeti zaj tökéletes izolálásában az ergonomikus fülpárnáinak köszönhetően.

Intuitív vezérlés

Játék közben a játékos számára a legfontosabb a kényelem és az abszolút nyugalom. Ezért úgy lett tervezve, hogy a vezérlése ne vegyen igénybe időt. Minden az ízlésed szerint akár egy pillanat alatt. Állítsd be a hangerőt a kívánt módon a kábelen található gombbal, vagy egyszerűen kapcsold ki a mikrofont a hangerőszabályzó kapcsolójával.

Kényelem a füleknek

Idáig zavarta a játékot, hogy gyakran el kellett távolítani a fejhallgatót, mert fájt tőle a füled? Ennek most vége. Az ergonómikusan kialakított fülpárnáknak köszönhetően a hosszú viselet nem okoz nyomást, sem kellemetlen fájdalmat.
YHP 3005

Specifikáció:

A hangszóró méretei Ф 40 mm
Impedancia 32 Ω ± 15 %
A hangszóró érzékenysége 108 ± 3 dB
Frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz
A mikrofon érzékenysége -38 ± 3 dB
A mikrofon impedanciája 2,2 kiloohm
A kábel hossza 2,1 m ± 15 %
Csatlakozó 4-pines 3,5 mm jack csatlakozó

Letölthető

Képek Letöltés