menu
YSP 3005

Hordozható RGB Bluetooth hangszóró

  1. Magával ragadó hangminőség
  2. Kiváló hordozhatóság és dizájn
  3. Dinamikus és környezeti LED háttérvilágítás

Hordozható RGB Bluetooth hangszóró

Fedezze fel az RGB háttérvilágítással ellátott kis méretű, hordozható Bluetooth hangszórónk elegáns és kompakt kialakítását. Kompakt méretének köszönhetően nagyon hordozható, ideális ahhoz, hogy bárhová magaddal vidd a zenét.

Tapasztalja meg a vezeték nélküli technológia szabadságát a Bluetooth 5.3 verziójával. A több mint 10 méteres átviteli tartománynak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja eszközeit, és zavartalanul élvezheti a beltéri vagy kültéri szórakozást.

Bármilyen helyiséget varázsoljon partivá a lenyűgöző LED háttérvilágítással. Az RGB LED-fények pulzálnak és váltják a színeket, élénk és vizuálisan lenyűgöző hangulatot teremtve. Hagyja, hogy a zene átjárja, miközben a LED-fények szinkronizálódnak az ütemmel, fokozva a zenehallgatás élményét, és izgalmasabbá téve minden összejövetelt.

Élvezze a sokoldalú csatlakozási lehetőségeket ezzel a Bluetooth hangszóróval. Csatlakoztassa eszközeit vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül, vagy használja az USB, AUX-IN vagy TF-kártya foglalatokat kedvenc zeneszámainak lejátszásához. Emellett a TWS (True Wireless Stereo) támogatással két hangszórót is párosíthat a még magával ragadóbb sztereó hangzás élményéért. Legyen szó okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről, ez a hangszóró többféle csatlakozási lehetőséget kínál a zenéhez való csatlakozáshoz és a zene élvezetéhez.
YSP 3005

Specifikációk: 

Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth-profil: AVRCP, GAVDP, AVDTP, A2DP
Átviteli távolság: legfeljebb 10 m
Kimeneti teljesítmény: 8 W 
Vezetőegység: φ 50 mm
Frekvenciaválasz: 20Hz-20kHz
Jel-zaj arány: ≥83dB
Maximális adóteljesítmény: 4mW 2,4 GHz-2,4835 GHz-en
Akkumulátor típusa: Lítium 1800 mAh
Krytí: IPX 5
Tápfeszültség bemenet: (C-TÍPUS)
AUX: 3,5 mm-es jack
Lejátszási idő: 3.5h
Méretek: 137 x 90 x 102mm
Súly: 358g

Letölthető

Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés