menu
YSP 40BK

Bluetooth hangszóró ELEMENT VIENTO

  1. Erőteljes 40W hangélmény
  2. Stílusos és hordozható kialakítás
  3. Környezeti világítás és térbeli audio

Bluetooth hangszóró ELEMENT VIENTO

Kivételes Hangminőség
Merüljön el az Element Viento Bluetooth hangszóró kiváló hangminőségében. A robusztus 40 W-os teljesítmény, a kettős hangszórók (φ50mm) és a tweeter-ek (φ20mm) révén ez a hangszóró gazdag és dinamikus hangot biztosít, amely életre kelti zenéjét.

Háromdimenziós Hangélmény
Merüljön el egy háromdimenziós hangélményben, amely meghaladja a hagyományos sztereó beállításokat. A térhangzás fokozott mélység- és irányérzékelést kínál, létrehozva egy magával ragadó hallgatási környezetet. Az ELEMENT VIENTO kettős hangszórók harmonikusan működnek együtt, reprodukálva a térhatású hangzás hatását, lehetővé téve, hogy páratlan tisztasággal különböztesse meg az egyes hangszereket és elemeket a zenében.

Fejlett Bluetooth Technológia
Maradjon kapcsolatban a legújabb Bluetooth V5.3 technológiával, amely akár 10 méteres stabil kapcsolatot biztosít. A True Wireless Stereo (TWS) funkció lehetővé teszi két hangszóró zökkenőmentes párosítását, hogy térhatású hangzást érjen el. Az Aux-in mód sokoldalúságot biztosít a vezetékes csatlakozásokhoz, kibővítve hangzási lehetőségeit.

Kompakt és Tartós Dizájn
A mindössze 945 g-os tömeg és kompakt méretek révén a Viento elem útközbeni zenerajongók számára készült. Elegáns és modern kialakítása, IPX6 vízállósággal párosítva tökéletes társ minden kalandhoz, beltéren vagy kültéren.

Hosszú Akkumulátor Élettartam
Élvezze kedvenc dallamait órákon át a 2500 mAh-s újratölthető akkumulátorral. A hangszóró akár 10 órányi lejátszási időt kínál a hangerő szintjétől függően. Az intelligens energiatakarékossági funkció biztosítja az automatikus kikapcsolást 10 perc tétlenség után, energiát takarítva meg az Ön kényelme érdekében.

Hands-Free Kommunikáció
Könnyedén kezelheti hívásait a mobil hands-free kommunikációs funkcióval. Fogadja, fejezze be vagy utasítsa el a hívásokat egy egyszerű gombnyomással. Két koppintással hívja vissza az utolsó hívást, kényelmes híváskezelést biztosítva útközben.

Környezeti Világítási Hatások
A hangszóró környezeti világítási hatásokat kínál, amelyeket a mindkét oldalon található passzív radiátorok biztosítanak. Vezérelheti a passzív radiátor világításának be-/kikapcsolási funkcióját, vizuális dimenziót adva zenéjének.

YSP 40BK

Specifikáció:

Bluetooth verzió Bluetooth V5.3
Bluetooth profil HFP1.7/ A2DP1.3/ AVRCP 1.6
IP védelem IPX6
Vezeték nélküli hatótáv ≥10 méter
Frekvenciaválasz 70 Hz - 20 kHz
Mélysugárzó átmérője 2x Φ50mm
Magassugárzó átmérője 2x Φ20mm
Mélysugárzó impedanciája 4 ohm (±15 %)
Magassugárzó impedancia 8 ohm (±15 %)
Hangszóró névleges teljesítménye 40W
Érzékenység 80dB (±3dB) /1m /1W
Töltés DC 5V/2A
SNR ≥73dB
THD+N ≤1 % (30W/1kHz)
Maximális adóteljesítmény 80 mW 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Akkumulátor típusa 7.4V/2500mAh (Li-ion akkumulátor)
Zenelejátszási idő akár 10 óra (a hangerőtől függően)
Töltési idő Kb 3 óra
Töltő port USB-C
Súly 945g
Méretek 220 x 84 x 84 mm

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés