menu
YSP 40RD

Bluetooth hangszóró ELEMENT VIENTO

  1. Erőteljes 40W hangélmény
  2. Stílusos és hordozható kialakítás
  3. Környezeti világítás és térbeli audio

Bluetooth hangszóró ELEMENT VIENTO

Merüljön el a Viento Bluetooth hangszóró elem kiváló hangminőségébe. Robusztus 40W kimenetel, kettős mélysugárzókkal (φ50 mm) és tweeterekkel (φ20mm) ez a hangszóró gazdag és dinamikus hangot ad, amely életre kelti a zenét.

Merüljön el egy háromdimenziós hangélményben, amely felülmúlja a hagyományos sztereó beállításokat. A Spatial Audio a hang mélységének és irányultságának fokozott érzetét kínálja, így lenyűgöző hallási környezetet teremt. Az ELEMENT VIENTO kettős hangszórói harmonikusan működnek a térhatású hanghatás reprodukálása érdekében, lehetővé téve az egyes hangszerek és elemek páratlan tisztán felismerését a zenén belül.

Maradjon kapcsolatban a legújabb Bluetooth V5.3 technológiával, biztosítva a 10 méteres stabil csatlakozást. Az igazi vezeték nélküli sztereó (TWS) funkció lehetővé teszi két hangszórót könnyedén párosítani, létrehozva egy surround -élményt. Az AUX módban sokoldalúságot biztosít a vezetékes kapcsolatok számára az audio beállítások javítása érdekében.

Kompakt méretekkel és csak 945 g tömeggel a Viento elemet a zenei rajongók számára tervezték útközben. Karcsú és modern kialakítása az IPX6 vízállóságával kombinálva tökéletes társává teszi minden kalandhoz, beltéri vagy ki.

Élvezze a kedvenc dallamokat órákig a 2500 mAh -os újratölthető akkumulátorral. A hangszóró akár 10 órás lejátszási időt kínál, a hangerő szintjétől függően. Az intelligens energiatakarékos funkció biztosítja az automatikus leállítást 10 perces inaktivitás után, így energiát takaríthat meg az Ön kényelme érdekében.

Könnyedén kezelje hívásait a mobiltelefonos kommunikációs funkcióval. Válasz, vége vagy elutasítja a hívásokat egyszerű gombnyomással. Tárcsázza az utolsó hívást vissza a gomb kétszer megérintésével, biztosítva a kényelmes hívásvezérlést útközben.

A hangszóró környezeti világítási hatásokat kínál, amelyeket a két fél passzív radiátora nyújt. Vezérelheti a passzív hűtővilágítás be- és kikapcsolási funkcióját, hozzáadva a zenéjének vizuális dimenzióját.
YSP 40RD

Specifikáció

Bluetooth Verzió Bluetooth V5.3
Bluetooth Profil HFP1.7/ A2DP1.3/ AVRCP 1.6
IP Besorolás IPX6
Vezeték nélküli hatótáv ≥10 méter
Frekvencia válasz 70 Hz-től 20 kHz-ig
Mélysugárzó átmérője 2x Φ50mm
Magassugárzó átmérője 2x Φ20mm
Mélysugárzó impedancia 4 ohm (±15%)
Magassugárzó impedancia 8 ohm (±15%)
Hangszóró névleges teljesítménye 40W
Érzékenység 80dB (±3dB) /1m /1W
Töltés DC 5V/2A
SNR ≥73dB
THD+N ≤1 % (30W/1kHz)
Maximális adóteljesítmény 80 mW 2,4 GHz - 2,4835 GHz között
Akkumulátor típusa 7,4V/2500mAh (Li-ion akkumulátor)
Zenelejátszási idő akár 10 óra (hangerőtől függően)
Töltési idő Kb. 3 óra
Töltőport USB-C
Súly 945g
Méretek 220 x 84 x 84 mm

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés