menu
YKB 2025CS

SPLENDOR háttérvilágítású 2,4G vezeték nélküli billentyűzet

  1. Kellemes fehér LED háttérvilágítás
  2. Beépített tölthető elem
  3. Alacsony billentyűk és csendes kapcsolók

Komfortos és praktikus

A számítógépen való munkavégzéshez a legfontosabbak a tartozékok, amelyek nemcsak jól működnek, hanem a felhasználók magas igényeinek is megfelelnek. Az alacsony profilú billentyűk a csendes membránkapcsolókkal kombinálva ezt a háttérvilágítású 2,4G vezeték nélküli billentyűzetet megfelelő társsá teszik a kényelmes gépeléshez. A billentyűzet multimédia- és számbillentyűkkel is rendelkezik.

Megérti az Ön igényeit

Munkája során biztosan értékelni fogja az állítható dönthető lábakat, amelyek biztosítják a billentyűzet tökéletes pozicionálását és stabilitását az asztalon történő gépelés során. A billentyűzet használat közben problémamentesen tölthető, így emiatt nem kell többé megszakítania a munkáját. Az akkumulátor kímélése érdekében, ha nem használja, egyszerűen kikapcsolhatja a billentyűzetet, ezzel növelheti az akkumulátor élettartamát és a töltések közötti időtartamot. A vezeték nélküli billentyűzet az alján található elvezetőcsatornáknak köszönhetően kiömlésbiztos.

Attraktív külső

A kellemes és jól látható fehér LED-es háttérvilágítás segít az összes billentyű egyenletes láthatóságában, még rossz látási viszonyok között is. A háttérvilágítás három fényerőszinttel rendelkezik, amelyek tetszőlegesen beállíthatók, vagy teljesen ki is kapcsolható.
YKB 2025CS

Specifikáció:

Névleges bemenet 5 V DC / 30 mA (USB C)
Beépített akkumulátor 1400 mAh (lítium)
Töltési idő 2 h
Üzemidő 35/800 óra a háttérvilágítás be/ki kapcsolásával
Csatlakozás 2,4G vezeték nélküli
Hatótávolság < 10 m
Az adó maximális teljesítménye 2,4 GHz – 2,4835 GHz frekvencia mellett 100 mW
Anyag ABS
USB A/USB C kábel 1,5 m
Méretek 443 × 150 × 24,5 mm 
Tömeg 690 g

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés