menu
YMS 3029

HORNET AIM gamer egér

  1. Felbontás akár 5000 DPI-ig
  2. OMRON gombok 10 millió lenyomás élettartammal
  3. 10 gomb
  4. Szoftver letöltése

Agresszivitás - ez vagyok én

Üsd ki a legjobb játékosokat az első helyekről és vedd át a vezetést. Élvezd a rendkívül pontos, akár 5000 DPI felbontású PIXART 3325 szenzor erejét. A külsőm azt sugallja, hogy bármelyik ellenfél legyőzése semmiféle problémát nem fog okozni.
Další
Zpět
Agresszivitás - ez vagyok én

Az ujjam köré csavarlak

A noscope killek hívei számára AIM funkcióval rendelkezem. Segítségével célzáskor csökken a DPI, hogy a headshotok természetesek legyenek számodra. Foglald el vele az első helyeket, és ne hagyd, hogy kiüssenek onnan. A győzelem közelebb van, mint gondolnád.
Další
Zpět
Az ujjam köré csavarlak

Kápráztasd el magad

Háttérvilágításomat bármilyen színűre változtathatom, akár lélegző hatással is. Képzeld el, hogy kedvenc játékod hevében és a testembe épített fényeknek köszönhetően olyan hangulatot teremthetsz, amely úgy bevon az eseményekbe, hogy többé nem is akarod abbahagyni a játékot.
Další
Zpět
Kápráztasd el magad

Légy te a győztes!

Ultragyors és ellenálló OMRON kapcsolókat kínálok, amelyek akár 10 millió leütésnyi élettartamukkal gondoskodnak róla, hogy ne szabadulhass meg tőlem egykönnyen. Az érzékelés frekvenciája akár 1000 Hz. Ez már valami. A válaszidőm villámgyors. Reakcóid a kompetitív játékokban azonnaliak lesznek.
Další
Zpět
Légy te a győztes!

Állítsd be mindent kedved szerint

Kapóra jöhet a változtatható súlyom is, ami az alsó részen levő súlyoknak köszönhető. Állítsd be egyszerű lépésekben, úgy, ahogy az a legalkalmasabb számodra, és már semmi sem választhat el a győzelemtől. Élvezd velem a csatákat, a küldetéseket és a legnehezebb feladatokat is az utolsó kattintásig.
Další
Zpět
Állítsd be mindent kedved szerint

LED-es DPI-jelzőlámpa

A testemen levő LED-es kijelzésnek köszönhetően rögtön tudhatod, milyen DPI-érték van éppen beállítva. Így az érzékenységet egy pillanat alatt beállíthatod.
Další
Zpět
LED-es DPI-jelzőlámpa

Yenkee YMS 3029 HORNET AIM gamer egér


Hatékonyabb, pontosabb, sokoldalúbb, minden tekintetben jobb. Ez a Hornet AIM.

5000 DPI

Az ellenfelet nem csak agresszív megjelenéssel, hanem rendkívül pontos szenzorral akár 5000 DPI felbontással is megfélemlíti!

Szoftver

A magas teljesítményű szoftver biztosítja az egér beállítását a maximális kényelem érdekében. Távolítsd el a legjobb játékosokat az első helyekről és vezesd Te a ranglistákat!

RGB háttérvilágítás

Az RGB háttérvilágításnak köszönhetően az egér egyedi lesz. Állítsd be a három zónához tartozó lélegző hatással kombinált színt, és formázd az egeret a saját elképzelésed szerint.
YMS 3029

Specifikáció:

Érzékelő Pixart 3325
Felbontás 100 - 5000DPI
Gombok száma 10 programozható gomb
Gombok Omron
Az érzékelés frekvenciája 125-1000Hz
Gyorsulás 20g
A kábel hossza 1,8 m-es fonott
Interfész Aranyozott USB
Egér méretei 125x82x42mm

Rendszerkövetelmények:

Port USB  
Windows Vista/7/8/10   
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés