menu
YKB 3300US

HORNET gamer billentyűzet

  1. Szoftver 3 profillal
  2. Hétszínű háttérvilágítás
  3. Ellenálló szerkezet fém merevítéssel
  4. Szoftver letöltése

Neonfényben

Világítsd át a testemet akár hét különböző színnel. Játék közben élvezd a színeimet, amelyek a félhomályban varázslatos hangulatot teremtenek, és élj át velem felejthetetlen pillanatokat minden használat során.
Další
Zpět
Neonfényben

Szoftver, amilyenről nem is álmodtál

Szoftverem lehetővé teszi a lenyomott billentyűk, de akár teljes makrók részletes beállítását is. Ezt azután a billentyűim túlnyomó többségére alkalmazhatod. A beállításokat ráadásul 3 profilba oszthatod el.
Další
Zpět
Szoftver, amilyenről nem is álmodtál

Masszív és ergonomikus egyben

A testem fémszerkezettel van átszőve, amely garantálja a kiváló ellenállóképességet és a tökéletes merevítést. A biztos billentyűnyomás és az ügyesség különleges designnal párosul.
Další
Zpět
Masszív és ergonomikus egyben

A játékosokra összpontosítva

Ha több gombot nyomsz meg egyszerre, nekem az sem gond. Az Anti-Ghosting funkciónak hála, nem kell többet stresszelned. WASD billentyűim és a nyilak speciálisan a gamerek számára vannak kialakítva. Semmi nem áll útjában a következő szinteknek.
Další
Zpět
A játékosokra összpontosítva

Teljes szabadság játék közben

Nincs rosszabb, mint amikor az ádáz csata kellős közepén véletlenül megnyomod a Start gombot. Velem azonban ilyen nem fordulhat elő. A Win-Lockkal egyszerűen lezárhatod ezt a billentyűt.
Další
Zpět
Teljes szabadság játék közben

Könnyítsd meg az életedet

Állíts be egy makrót egyedül a REC billentyű segítségével. A megnyomása után csak elmented a billentyűkombinációt valamelyik funkcióbillentyűre. Makrót felvenni soha nem volt egyszerűbb.
Další
Zpět
Könnyítsd meg az életedet

3-2-1 rajt!

A helyzetemet pontosan úgy állíthatod be, ahogy szükséges. Ugyanis rögtön háromféle magasságbeállítással rendelkezem.
Další
Zpět
3-2-1 rajt!

Szívesen csatlakozom

Fonott kábelem tényleg mindent kibír. Megbirkózom a rage mód időnkénti bekapcsolásával boss harc közben. Az aranyozott csatlakozó ráadásul zavartalan átvitelt biztosít.
Další
Zpět
Szívesen csatlakozom

Hétszínű háttérvilágítás

Az YKB 3030 HORNET gamer billentyűzet 7-színű háttérvilágítással és makrók beállítására szolgáló szoftverrel rendelkezik.  Hét háttérvilágítási szín áll rendelkezésére, így kiválaszthatja kedvenc színét, módosíthatja a fényerőt, és összehangolhatja a többi perifériáva.

Szoftver 3 profillal

A billentyűzeten keresztül történő makrófelvétellel szemben a szoftver lehetőséget nyújt mind az egyes leütések, mind a teljes makrók részletes beállítására, majd ezt hozzá lehet rendelni a billentyűzeten levő gombok túlnyomó többségéhez.
YKB 3300US

Specifikáció:

Névleges feszültség 5 V ±5 %
Névleges áramerősség 300 mA
Élettartam (leütések száma) 10 millió
A billentyűk útja 5,5 mm ±0,5 mm
A kábel hossza 1,8 m
Méretek 501 x 198,5 x 34 mm
Tömeg 1 320 g

Rendszerkövetelmények:

USB 2.0 csatlakozás  
Windows Vista/7/8/10  
Mac OS X  

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés