menu
YPM 3006

Játék RGB egérpad WARP

  1. 13 változtatható világítási mód
  2. Csúszásmentes, stabil gumi aljazat
  3. Az egér egyenletes mozgása és jobb billentyűzetstabilitás

Akadálytalan mozgás

A Yenkee WARP gamer egérpad olyan teret és kényelmet kínál neked, amilyenről mindig is álmodtál. Ha szeretsz játszani, vagy csak nagyobb kényelmet szeretnél a munkád során, akkor tökéletes választás. Speciális felületének hála gondoskodik billentyűzeted stabilitásáról és az egered sokkal simább mozgásáról.

Ellenállóképesség mindenek felett

A testét vízálló anyag borítja, amely ellenáll ha kedvenc italodat véletlenül kilöttyinted. Ugyanezzel a védelemmel van ellátva a háttérvilágítás is, amely a peremeket szegélyezi. Az ellenállóképességhez hozzájárul a csúszásmentes stabil gumialapzat is, amely stabilan a helyén tartja.

A háttérvilágítás hozzájárul a hangulathoz

A készülék széleit RGB háttérvilágítás díszíti, amely 13 különböző világítási móddal rendelkezik. Ezeket az üzemmódokat egyetlen gombbal váltogathatod, ami minden beállítást megkönnyít. 7 alapszín és 6 RGB üzemmód közül választhatsz. Ráadásul két szintben módosíthatod a világítás intenzitását. Ha például nem akarsz világítást, elég, ha a gombot 3 másodpercig nyomva tartod, vagy egyszerűen kihúzod a kábelt.
YPM 3006

Specifikáció:

Méretek 930 x 350 x 3 mm
Bemenet DC 5V / 100mA max.
Bemeneti csatlakozó micro USB
A kábel hossza 1,8 m (csomagolás része)
Felület anyaga Poliészter szál
Az alap anyaga Gumi
Tömeg 630 g
Rendszerkövetelmények USB csatlakozás

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés