menu
YKB 3510 APEX

Játékos mechanikus billentyűzet APEX

  1. Kompakt elrendezés numerikus billentyűzettel
  2. Hangerő és média vezérlése kerékkel
  3. Mechanikus kapcsolók Outemu Red

Játékos mechanikus billentyűzet APEX

Az APEX mechanikus billentyűzete a minőségi játékeszközök világába való belépésed. Az Outemu Red mechanikus kapcsolók nemcsak precíz reakciót kínálnak, hanem hihetetlen tartósságot is.

A kompakt elrendezésnek köszönhetően, beleértve a numerikus részt, az APEX lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a játékban kompromisszumok nélkül vagy az asztalon való helyvesztés nélkül.

Az APEX billentyűzet kiváló a gasket-mount technológiával, ami optimális stabilitást és precíz billentyűleütéseket biztosít minden billentyűhöz. Mindez kiváló designnal és robosztussággal párosulva teszi az APEX-et ellenállhatatlanná választássá a játékos szettedhez.

Az APEX billentyűzeten lévő hangerőszabályozónak köszönhetően ellenőrzése van minden hang felett. Állítsa be a lejátszott zene hangerejét, vagy hatékonyan kommunikáljon csapattagjaival anélkül, hogy megszakítaná a játékot.

A kábel leválasztása és kicserélése egy másikra? Nincs probléma. Ennek a lehetőségnek köszönhetően szabadságot kapsz a mozgásban, egyszerűséget a csomagolásban, és lehetőséget arra, hogy új színes érintést adj a játékos asztaladnak, amikor csak kedved tartja.

Az APEX széles színválasztékot kínál a billentyűzet háttérvilágításához. Személyre szabhatod a játékteredet a hangulatodnak megfelelően, vagy hozz létre saját atmoszférát minden játékhoz. Az APEX billentyűzettel nemcsak kiváló játékélményben részesülsz, hanem esztétikai élményben is.
YKB 3510 APEX

Specifikáció:

Csatlakozás USB
Csatlakozó USB-C
Kapcsolótípus Outemu Red
Kapcsolótípus Lineáris
Kapcsolók élettartama 50 millió leütés
Billentyűk száma 98
Anti-Ghosting 26 billentyű
Háttérvilágítás színe RNBW, 17 üzemmód
Névleges bemenet 5V / 250mA
Méretek 140 x 390 x 40 mm
Kábel hossza 1,8 m (cserélhető, fonott USB-C - tartozék)
Anyag ABS/fém ötvözetek
Billentyűzet súlya 765 g
 
Rendszerkövetelmények:
 
USB port
Windows 7/8/10/1

 

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés