menu
YKB 3510US APEX

APEX Mechanikus gaming billentyűzet

  1. Kompakt elrendezés, numerikus billentyűkkel
  2. Hangerő és média vezérlése kerékkel
  3. Outemu Red mechanikus kapcsolók

APEX mechanikus gaming billentyűzet

 
Az APEX mechanikus billentyűzete a minőségi játékeszközök világába való belépésed. Az Outemu Red mechanikus kapcsolók nemcsak precíz reakciót kínálnak, hanem hihetetlen tartósságot is.

A kompakt elrendezésnek köszönhetően, beleértve a numerikus részt, az APEX lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a játékban kompromisszumok nélkül vagy az asztalon való helyvesztés nélkül.

Az APEX billentyűzet kiváló gasket-mount technológiával rendelkezik, ami optimális stabilitást és precíz billentyűleütéseket biztosít minden billentyűhöz. Mindez kiváló designnal és robosztussággal párosulva teszi az APEX-et ellenállhatatlan választássá a játékos szettedhez.

Az APEX billentyűzeten lévő hangerőszabályozónak köszönhetően ellenőrzésed van minden hang felett. Állítsd be a lejátszott zene hangerejét, vagy kommunikálj hatékonyan csapattagjaiddal anélkül, hogy megszakítanád a játékot.

A kábel leválasztása és kicserélése egy másikra? Nincs probléma. Ennek a lehetőségnek köszönhetően szabadságot kapsz a mozgásban, egyszerűséget a csomagolásban, és lehetőséget arra, hogy új színes kinézetet adj az asztaladnak, amikor csak kedved tartja.

Az APEX széles színválasztékot kínál a billentyűzet háttérvilágításához. Személyre szabhatod a játékteredet a hangulatodnak megfelelően, vagy hozz létre saját atmoszférát minden játékhoz. Az APEX billentyűzettel nemcsak kiváló játékélményben részesülsz, hanem esztétikai élményben is.
YKB 3510US APEX

Specifikáció

Csatlakozás USB
Csatlakozó USB-C
Billentyűelrendezés US
Kapcsolótípus Outemu Red
Kapcsolótípus Lineáris
Kapcsoló élettartam 50 millió ütés
Billentyűk száma 98
Anti Ghosting N-Key Rollover
Háttérvilágítás színe RNBW, 11 üzemmód
Méretek 140 x 390 x 40 mm
Kábelhossz 1,8 m (cserélhető USB-C – tartozék)
Anyag ABS/fémötvözetek
Billentyűzet súlya 765 g
 
Rendszerkövetelmények:
 
USB port
Windows 7/8/10/11

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés