menu
YGC 110CN

Ergonomikus játékszék PHANTOM

  1. Formázott hab és strapabíró PU bőr párnázat
  2. Modern design fonott mintákkal
  3. Fém váz és szék alapja

Ergonomikus játékszék PHANTOM


Az ergonomikus játékszék, a PHANTOM, új szintre emeli a kényelmet játék közben! Formázott habból készült, magas minőségű PU bőr borítással tökéletes támaszt nyújt hosszú játék- vagy munkamenethez. Modern fonott mintázata egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz játéktérnek. A levehető derék- és nyaki párnáknak köszönhetően a kényelem a legfontosabb szempont.

A PHANTOM játékszék 3D-állítható kartámasszal rendelkezik, amelyek könnyű beállítást tesznek lehetővé a magasság, a szög és az asztaltól való távolság tekintetében, hogy azok az egyéni igényeknek megfeleljenek. Ennek a lehetőségnek köszönhetően teljes mértékben optimalizálhatja a karok és csuklók ergonómiáját és kényelmét kompromisszumok nélkül.

A PHANTOM gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak a pontosságra és minőségre, és a fém vázának és alapjának köszönhetően szinonimája az ellenállóságnak és hosszú élettartamnak. A formázott hab és a PU bőr borítás magas gyártási színvonala nemcsak a kényelmet, hanem az könnyű karbantartást és hosszú távú használatot is garantálja.

A PHANTOM szék akár 155 fokig dönthető, így maximális rugalmasságot és kényelmet biztosít minden játékos számára. A levehető derék- és nyaki párnák egyedi kényelmet nyújtanak az Ön preferenciái szerint.
YGC 110CN

specifikáció:

Anyagok: PU bőr kárpitozás, hátoldali támla oldalai átlátszó hálós anyagból
Töltet: Hidegen formázott hab
Mechanizmus: Kartámasz
Kartámasz 3D beállítás
Gázrugó  4. osztály
Alapanyag Fémötvözetek
Kerekek mérete: 60 mm
Kerekanyag Nylon mag réteggel bevont poliuretánnal
Háttámla beállítás:   90° - 155°
Ülőke magassága: 47 és 56 cm között
Terhelhetőség 130 kg
Szék súlya:  21 kg

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés