menu
YGC 110GD ONYX

Ergonomikus játékszék ONYX

  1. Formázott hab és strapabíró PU bőr párnázat
  2. Modern design fonott mintákkal
  3. Fém váz és szék alapja
Ergonomikus játékszék ONYX

Az ergonomikus játékszék, a ONYX, új szintre emeli a kényelmet játék közben! Formázott habból készült, magas minőségű PU bőr borítással tökéletes támaszt nyújt hosszú játék- vagy munkamenethez. Modern fonott mintázata egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz játéktérnek. A levehető derék- és nyaki párnáknak köszönhetően a kényelem a legfontosabb szempont.

A ONYX játékszék 3D-állítható kartámasszal rendelkezik, amelyek könnyű beállítást tesznek lehetővé a magasság, a szög és az asztaltól való távolság tekintetében, hogy azok az egyéni igényeknek megfeleljenek. Ennek a lehetőségnek köszönhetően teljes mértékben optimalizálhatja a karok és csuklók ergonómiáját és kényelmét kompromisszumok nélkül.

A ONYX gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak a pontosságra és minőségre, és a fém vázának és alapjának köszönhetően szinonimája az ellenállóságnak és hosszú élettartamnak. A formázott hab és a PU bőr borítás magas gyártási színvonala nemcsak a kényelmet, hanem az könnyű karbantartást és hosszú távú használatot is garantálja.

A ONYX szék akár 155 fokig dönthető, így maximális rugalmasságot és kényelmet biztosít minden játékos számára. A levehető derék- és nyaki párnák egyedi kényelmet nyújtanak az Ön preferenciái szerint.

 

YGC 110GD ONYX

Specifikáció:

Anyagok:  PU bőr kárpitozás, a háttámla oldalai szövetből készültek
Töltet: Hidegen formázott hab
Mechanizmus:  Kartámasz (pillangó)
Kartámasz 3D beállítás
Gázrugó 4. osztály
Alapanyag Fémötvözetek
Kerekek mérete: 60 mm
Kerekanyag: Nylon mag réteggel bevont poliuretánnal
Háttámla beállítás: 90° - 155°
Ülőke magassága:  47 és 56 cm között
Terhelhetőség: 130 kg
Szék súlya: 21 kg

Letölthető

Képek Letöltés