menu
Színek
YCT 103

UTP CAT5e Ethernet kábel

  1. Nagy tartósság
  2. Univerzális kompatibilitás
  3. Gyors adatátvitel akár 1000Mb/s-ig
Színek

YENKEE UTP CAT5e kábel RJ45 csatlakozókkal és 1000Mbps adatátviteli sebességgel, amely alkalmas különböző eszközök, például számítógépek, szerverek, nyomtatók és egyéb eszközök csatlakoztatására. A PVC anyagból készült kábelköpeny és a 8 sodrott pár biztosítja a stabil és kiváló minőségű kapcsolatot a hálózatban.
A CAT5e kategóriának megfelelő hálózati eszközök csatlakoztatására széles körben használt RJ45 csatlakozó ideális a szabványos Ethernet hálózatokhoz. A 100 MHz-es frekvenciával széles sávszélességet biztosít a megbízható adatátvitelhez, és biztosítja a kompatibilitást a hálózatában lévő összes eszközzel."
"
Az Ethernet kábel otthoni használatra és kereskedelmi környezetbe, például irodákba, iskolákba vagy kisvállalkozásokba egyaránt alkalmas."
A kábelhez használt PVC anyag a tartósságáról és hosszú élettartamáról ismert. Emellett a PVC köpeny segít minimalizálni az interferenciát és biztosítja a minőségi jelátvitelt. Ezzel a PVC-kábellel biztos lehet benne, hogy stabil és zökkenőmentes kapcsolat áll fenn a hálózatában.
 

YCT 103

Specifikáció:

Csatlakozó: RJ45 (M) / RJ45 (M)
Kategória: CAT5e
Adatátviteli sebesség:  akár 1 000Mb/s
Frekvencia: 100MHz
Magok száma:   8 mag (4 sodrott pár) 
Kábelátmérő:  7x0.16 mm
Hossz: 3m
Anyag: PVC 

Letölthető

Képek Letöltés