menu
Színek
YCT 107

UTP CAT5e Ethernet kábel

Nagy tartósság
Univerzális kompatibilitás
Gyors adatátvitel akár 1000Mb/s-ig
Színek
YENKEE UTP CAT5e kábel RJ45 csatlakozókkal és 1000Mbps adatátviteli sebességgel, amely alkalmas különböző eszközök, például számítógépek, szerverek, nyomtatók és egyéb eszközök csatlakoztatására. A PVC anyagból készült kábelköpeny és a 8 sodrott pár biztosítja a stabil és kiváló minőségű kapcsolatot a hálózatban.
A CAT5e kategóriának megfelelő hálózati eszközök csatlakoztatására széles körben használt RJ45 csatlakozó ideális a szabványos Ethernet hálózatokhoz. A 100 MHz-es frekvenciával széles sávszélességet biztosít a megbízható adatátvitelhez, és biztosítja a kompatibilitást a hálózatában lévő összes eszközzel."

Az Ethernet kábel otthoni használatra és kereskedelmi környezetbe, például irodákba, iskolákba vagy kisvállalkozásokba egyaránt alkalmas."
A kábelhez használt PVC anyag a tartósságáról és hosszú élettartamáról ismert. Emellett a PVC köpeny segít minimalizálni az interferenciát és biztosítja a minőségi jelátvitelt. Ezzel a PVC-kábellel biztos lehet benne, hogy stabil és zökkenőmentes kapcsolat áll fenn a hálózatában.

 
YCT 107

Specifikáció:

Csatlakozó:  RJ45 (M) / RJ45 (M) 
Kategória: CAT5e
Adatátviteli sebesség:  1 000Mb/s
Frekvencia:  100MHz
Magok száma:  8 žil (4 kroucené páry) 
Kábelátmérő: 7x0.16 mm
Hossz: 7,5m
Anyag: PVC 

Letölthető

Képek Letöltés