menu
YTC 014

Külső tok az M.2 NVMe SSD-hez

  1. Plug & Play technológia
  2. Nagy sebesség
  3. Eszköz nélküli kivitelezés

Sebesség a neve

Az NVMe SSD-k soha nem látott sebességet hoztak laptopjainkba és PC-inkbe. Villámgyors válasz, eltárolás és beolvasás. De miért ne használhatnánk ki ezeket az előnyöket egy külső megoldásnál is? Dobd el a régi pendrive-ot, és tapasztald meg munkád fejlődését egy ultragyors külső doboz segítségével. A borításon találsz  egy USB-C Gen. 2 csatlakozót, amely akár 10 Gbps adatátviteli sebességet ígér. Egy nagy teljesítményű NVMe-meghajtóval a munkafolyamatok egyszer és mindenkorra átalakulnak.

A felhasználó a főnök

Bármilyen NVMe meghajtót is fogsz használni (2280, 2260, 2242, 2230), remekül elboldogul vele. Ráadásul még mindig alacsonyan tudja tartani a hőmérsékletet az extrudált alumínium lamelláknak köszönhetően, amelyek hatékonyan elvezetik az SSD-ből fennmaradó hőt. Ez garantálja, hogy a meghajtó hosszú élettartamú lesz, és mindig maximális adatátviteli teljesítményt nyújt.

Csak csatlakoztasd

Pontosan. Ez minden, amit az NVMe-meghajtó csatlakoztatásához tenned kell. Szerszámok nélkül telepítheted, egyszerűen csak bedugod, csatlakoztatod a mellékelt USB-C kábelen keresztül, és már használhatod is. A Plug & Play funkciónak köszönhetően nincs szükség további szoftverekre, így semmi sem akadályozza meg a gyors csatlakoztatást és az eszköz automatikus telepítését.
YTC 014

Specifikáció:

Anyag Alumínium
A kábel hossza 30 cm
Méretek 45x24x10 mm
Tömeg 35 g
Chipset RTL9210B
Rendszerkövetelmények USB C
  Windows 7/8/10
  Mac OS X

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés