menu
YSN 150

Laptop hűtő állvány

  1. Hatékony hűtés állítható ventilátorsebességgel
  2. Stílusos kialakítás és optimális légáramlás
  3. Állítható magasság és praktikus összecsukható kialakítás

A LAPTOP VÉDELME TÚLMELEGEDÉS ELLEN

Nem csak nyáron melegedhet túl a laptopja hosszan tartó intenzív munka, nagyfelbontású filmek vagy modern játékok közben. Ez az eszköz észrevehető lelassulásához és ennek következtében az érzékeny hardver károsodásához vezet. A YENKEE YSN 150 laptop hűtőalátéttel elkerülheti a műszaki problémákat, és egyben megóvhatja a folyamatban lévő munkáját az adatvesztéstől, amely a túlmelegedés miatti automatikus újraindításkor vagy a készülék összeomlásakor fordulhat elő.


ÁLLÍTHATÓ HŰTÉSI TELJESÍTMÉNY

Egyszerűen csatlakoztassa a YENKEE YSN 150 hűtőalátétet az eszköz USB A portjához. Alacsony hűtési fokozathoz válasszon 1-4-es ventilátor-fordulatszámot, magas hűtési fokozathoz 5-8-asat. A maximális szellőzési sebesség 650 fordulat/perc. Az alátét nemcsak a laptop hardverét és kényes elektronikáját védi, hanem lehetővé teszi a képernyő optimális szögének beállítását is a kényelmes munkavégzés és a helyes testtartás érdekében.


STABIL LAPTOPALÁTÉT

A YENKEE YSN 15 alátét csúszásmentes felülettel rendelkezik. A laptop hűtőalátéttel való alátámasztása után stabil helyzetben tartja a készüléket. Ezen kívül akár 14,5 cm-ig állítható az alátét magassága, így kényelmesebben fog dolgozni, akár az irodában van, akár egy egzotikus országban nyaral, akár kedvenc strandjának medencéje mellett lazul. Nyugodtan és gond nélkül, mert számítógépe megfelelő hűtéssel rendelkezik a megbízható teljesítmény védelme érdekében.
YSN 150

Specifikace:

Működési feszültség: USB A (DC 5V)
Ventillátor sebesség: 650±10% ford./perc
Ventillátor átmérője: 175 mm
Légszállítás: 87 CFM
Zajszint:  max. 35 dBA
Kábelhossz: 60 cm
15,6"-os laptopokig alkalmas   
Teljes méret: 374 x 280 x 51 mm
Súly: 630 g

Letölthető

Képek Letöltés