menu
YSM 710

Szelfi lámpagyűrű 10” LED

  1. 10" LED kör kialakítás
  2. Távirányító & Bluetooth kapcsoló
  3. 29 színes háttérvilágítási változat

Komplett készlet a streameléshez!

Távirányító, sokoldalú állvány és vezeték nélküli csatlakozás lehetősége a telefonhoz. Velem minden helyzetre felkészült vagy.
Další
Zpět
Komplett készlet a streameléshez!

Az utolsó fokig

A speciális csuklónak köszönhetően 360 fokos tartományba állíthatsz. Alulnézet vagy felülnézet? Mindkettővel megbirkózom.
Další
Zpět
Az utolsó fokig

Szerény vagyok

Minden tápegység, amely legalább 10 W és USB-A aljzattal rendelkezik, elegendő az áramellátásomhoz. Ráadásul a tápkábelem praktikus kezelőpanellel van ellátva.
Další
Zpět
Szerény vagyok

Színkavalkád

Az akár 29 különböző megvilágítási mód egyedi hangulatot kölcsönöz felvételeinek. Akár az egészet, felet vagy csak egy részletet szeretnél rögzíteni, velem minden jelenet tökéletesen meg van világítva.
Další
Zpět
Színkavalkád

Színek, a szívünk csücske!

Reflektorfénybe szeretnél kerülni? A szelfi gyűrűvel könnyen elérheted. A színes háttérvilágítás akár 29 különböző színváltozatba is beállítható. Emellett 8 fényerőfokozat közül választhatsz, hogy a videót vagy fényképet élénk színekkel világítsd meg. Ha naplementére emlékeztető, ideális fényviszonyokat szeretnél teremteni, akkor az se jelent problémát. A fehér 3 különböző árnyalata közül is választhatsz, a hűvöstől a melegig.

Ééés ..... FELVÉTEL!

A csapóra egész biztosan nem kell várnod. A csomagban nem csak egy távirányítót találsz, amellyel pontosan a kedved szerint állíthatod a világítást, de egy távoli szelfi kioldót is, amely Bluetooth-on keresztül csatlakozik a telefonodhoz. Így semmi sem akadályoz meg abban, hogy gyorsan elindíts egy videofelvételt vagy készíts egy pillanatképet.

Profiknak és amatőröknek

A gyűrű része a 10"-os kör alakú LED-es lámpa mellett egy praktikus állvány is, amely egyedileg pozícionálható és 360°-ban forgatható. Ez egy dolgot jelent számodra; teljes szabadságot kapsz a helyszín kialakításában. Ha maximum 80 mm széles telefonnal rendelkezel, akkor most megtaláltad, amit kerestél. Mindössze 10 W-ra van szüksége a tápellátáshoz, amit a tápkábel végén található USB A csatlakozón keresztül kap meg, amelyhez egy praktikus vezérlőpanel is tartozik.

YSM 710

Specifikáció:

Bemenet DC 5 V / 2 A, USB A
Színhőmérséklet Hideg fehér 6000K
  Semleges fehér 4500K
  Meleg fehér 3000K
LED diódák száma 168
Fényesség 800lm
Anyag ABS + PC
Tömeg 600 g
Lámpaméret 260 × 29 mm
Alkalmas: 55 - 80 mm szélességű telefonokhoz
Távirányító CR 2025
  Az elemek a csomag tartozékai

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés