menu
YCU 631

Adat-, és töltő kábel - USB C - Lightning

  1. Fémből készült csatlakozók
  2. USB C és Lightning csatlakozók
  3. USB Power Delivery 3.0

USB POWER DELIVERY 3.0

A Power Delivery szabványra az USB C szabvány kiegészítéseként érdemes tekinteni. Fontos megemlíteni, hogy nem minden USB C csatlakozó USB-PD csatlakozó is egyben. A 20 voltos feszültség mellett 5 amperes áramerősséget is tud továbbítani, így a Power Delivery szabvány akár 100 wattos teljesítmény leadására is képes. A Power Delivery szabvány alapja a kommunikáció. A töltő és az eszköz együtt határozzák meg az optimális töltési stratégiát. 
 

USB C csatlakozó 

Az USB C csatlakozó napjainkban kezd elterjedni. Kialakításának köszönhetően nem csak egyféleképpen csatlakoztatható a készülékhez, mint például a micro USB csatlakozó esetén. Méretileg megegyezik az elődjével, de mindkét irányba tud tölteni, és bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD (USB Power Delivery) technológiával, aminek köszönhetően a töltési teljesítmény magasabb. 
 

Lightning csatlakozó

Az Apple az iPhone készülékeknél 2012-ben vezette be az új csatlakozófejet. A 8 tűs csatlakozót úgy tervezték, hogy az elődjéhez képest hatékonyabb és tartósabb legyen.  MFI – Made for Iphone

Az Apple csak olyan kiegészítők használatát javasolja, amelyeket az Apple tanúsított, illetve amelyek az MFi emblémával vannak ellátva, ezek a termékek teljes mértékben megfelelnek az Apple által jóváhagyott licencnek.

 

YCU 631

Specifikáció:

Kábel típus:  töltő-, és adatkábel 
1. csatlakozó:  USB C
2. csatlakozó:  Lightning
Csatlakozó anyaga:  alumínium
Kábel borítás: erős szövet
Adatátviteli sebesség:  480 Mb/s
Áramerősség: 3,0 A
Hosszúság: 1,0 méter
 Szín: fekete
   
Egyéb:  
  MFI tanúsítvány
  USB Power Delivery 3.0 
  Kompatibilis, iPhone, iPad ás iPod készülékekkel

Letölthető

Képek Letöltés