menu
YBB 1501

Lopásbiztos utazó hátizsák

  1. TSA zár, rejtett nyílások és zseb
  2. Párnázott vállpántok és USB port
  3. Víztaszító, vágásbiztos

Messze visz az utam...

Ismerkedjünk meg - én vagyok a Yenkee lopásbiztos utazó hátizsákja. A legellenállóbb anyagokból készültem, speciális formám pedig a hab a tortán. Feladatom az úti ruházatod, max. 15,6” méretű notebookod, táblagéped vagy más kisméretű elektronikus készüléked szállítása.

Urban Classics

A városi környezethez kialakított külsőm ideális megoldás azok számára, akik gyakran utaznak, zsúfolt városokban tartózkodnak, tömegközlekedést használnak vagy repülőgéppel repülnek.
A hátizsák zsebeit és cipzárjait leleményesen elrejtették, hogy az esetleges tolvaj ne férjen hozzájuk. Tedd el biztonságosan pénztárcádat, igazolványaidat, pénzedet vagy kártyáidat, mindent, aminek mindig nálad kell lennie.

Biztosítalak

Zárj le TSA zárral, ami egy globális biztonsági rendszer. Most ilyen módon lezárhatod a csomagjaidat, megelőzheted a zsebtolvajok és bűnözők okozta kellemetlenségeket, ugyanakkor lehetővé teszed, hogy a biztonsági szervek sérülésmentesen ellenőrizhessék a poggyászodat.

Telefonnal az úton

Biztosan nagyra értékeled majd a beépített USB töltőcsatlakozót is, amely lehetővé teszi, hogy belülről egyszerűen csatlakoztathasd powerbankodat a telefonhoz. Így megfelelő alternatívája lesz a töltőnek az olyan okostelefon-felhasználó számára, aki mindig elérhető akar lenni, és a telefon használatáról útközben sem akar lemondani. Hátad kényelméről és egészségéről a minőségi párnázású hátrész gondoskodik.
YBB 1501

Specifikáció:

Anyag Poliészter 1200D
A bélés anyaga Poliészter 300D
Méretek 43x32x16 cm
Tömeg 1000 g
Maximum terhelés 15 kg
Térfogat 20 l

Letölthető

Képek Letöltés