menu
YBB 1501

Lopásbiztos utazó hátizsák - NOMAD

  1. TSA zár, rejtett nyílások és zseb
  2. Párnázott vállpántok és USB port
  3. Víztaszító, vágásbiztos

Messze visz az utad...

Ismerkedjünk meg a Yenkee lopásbiztos utazó hátizsákjával. A legellenállóbb anyagokból készült, speciális formája pedig, csak hab a tortán. Legfőbb feladata az úti ruházatod, max. 15,6” méretű notebookod, táblagéped vagy más kisméretű elektronikus készüléked szállítása.

Urban Classics

A városi környezethez kialakított külső ideális megoldás azok számára, akik gyakran utaznak, zsúfolt városokban tartózkodnak, tömegközlekedést használnak vagy repülőgéppel repülnek.
A hátizsák zsebeit és cipzárjait leleményesen elrejtették, hogy az esetleges tolvaj ne férjen hozzájuk. Tedd el biztonságosan pénztárcádat, igazolványaidat, pénzedet vagy kártyáidat, mindent, aminek mindig nálad kell lennie.

Biztoság mindenekelőtt

Zárd le a táskát a beépített TSA zárral, ami egy globális biztonsági rendszer. Ezzel megelőzheted, hogy csomagod a zsebtolvajok és bűnözők áldozatává váljon, ugyanakkor lehetővé teszed, hogy a biztonsági szervek sérülésmentesen ellenőrizhessék a poggyászodat.

Telefonnal az úton

Biztosan nagyra értékeled majd a beépített USB töltőcsatlakozót is, amely lehetővé teszi, hogy belülről egyszerűen csatlakoztathasd powerbankodat a telefonhoz. Így megfelelő alternatívája lesz a töltőnek az olyan okostelefon-felhasználó számára, aki mindig elérhető akar lenni, és a telefon használatáról útközben sem akar lemondani. Hátad kényelméről és egészségéről a minőségi párnázású hátrész gondoskodik.
YBB 1501

Specifikáció:

Anyag Poliészter 1200D
A bélés anyaga Poliészter 300D
Méretek 43x32x16 cm
Ideális notebook méret max. 15,6"
Tömeg 1000 g
Maximum terhelés 15 kg
Térfogat 20 l

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés