menu
YSM 715 MGS

Mágneses vezeték nélküli autós töltő 15W

  1. Többszörös védelem
  2. 15W-os vezeték nélküli töltés
  3. Kompatibilis az Apple MagSafe rendszerrel

Visszaadja az áramot a lemerült akkumulátornak

Bizonyára Ön is tapasztalt már olyan helyzetet, amikor egy hosszú autóút során lemerült telefon akkumulátorral lepte meg. Navigációra van szüksége, vagy a kedvenc podcastját szeretné hallgatni? Ilyenkor számíthatsz a YENKEE YSM 715 mágneses vezeték nélküli töltőre, amely stabil, nagy teljesítményű és gyors vezeték nélküli töltést tesz lehetővé, akár 15 W. A telefont a töltőfelületre helyezed, az pedig mágnesek segítségével a helyére pattan, így biztosítva a maximális töltési hatékonyságot. A töltő ezután automatikusan bekapcsol. Így Ön az utazásra, egy kihangosított hívásra vagy kedvenc zenéjére koncentrálhat a Spotify-on.

Tökéletesen alkalmazkodik az autójához

A mágneses töltő biztonságosan illeszkedik a műszerfalon lévő szellőzőrácsba. A forgatható csuklónak köszönhetően 360°-os látószöget állíthatsz be a telefonodnak, így a kijelzőt kényelmesen láthatod az ülésedről vagy az anyósülésről. A telefon a beállított helyzetben marad a YENKEE YSM 715 töltőben - még akkor is, ha váratlanul fékezel. A prémium minőségű alumínium és műbőr anyagválasztásnak köszönhetően a töltő illeszkedik járműve belsejébe.

Biztonságos és stabil töltés

A YENKEE YSM 715 mágneses autós töltő biztonságos és megbízható vezeték nélküli töltést biztosít, amely kompatibilis a MagSafe technológiával. Automatikusan képes kikapcsolni a töltést abban az esetben, ha túlmelegedés vagy a készülék károsodása fenyeget, vagy ha egy váratlan akadály - például egy nem megfelelő mobiltelefon burkolat - akadályozza a töltést. A töltő így nemcsak a régebbi autókban növeli a készülékek biztonságát, ahol egy hibás elektromos dugó vagy ingadozó feszültség okozhat problémát.
YSM 715 MGS

 

Bemenet: 5 V / 2 A, 9 V / 2 A
Ć típusú port  
Kimeneti teljesítmény: 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Átviteli távolság: ≤ 6 mm
Hatékonyság: 75-80%
Anyag: Alumínium és magnézium ötvözet + PU bőr
Méretek: 95,7 x 64 x 11,35 mm
Tömege: 73.6 g
Az USB C tápkábel a csomag része  
A kábel hossza: 1 m

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés