menu
YSM 615

Mágneses vezeték nélküli töltő és tartó

  1. Többszörös védelemi rendszer 
  2. 15W-os vezeték nélküli töltés 
  3. Kompatibilis az Apple MagSafe rendszerrel

A mágneses autós szellőzőnyíláson

A 360°-os forgásának és az optimális megjelenítéshez állítható szögének köszönhetően a mágneses autós szellőzőnyíláson elhelyezett telefontöltő tartó tökéletes autós megoldás.
Další
Zpět
A mágneses autós szellőzőnyíláson

15 W

A töltő akár 15 W-os gyorstöltést is támogat. Az intelligens chipnek köszönhetően a töltő felismeri készülékét, és optimális teljesítményen indítja el a töltést.
Další
Zpět
15 W

360°

A 360°-ban forgó gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a mobilkészüléket a legjobb szögben lássa.
Další
Zpět
360°

MagSafe

A mágneses telefontartó és a vezeték nélküli töltés kompatibilis a MagSafe technológiával az Apple iPhone 12 és újabb készülékekhez.
Další
Zpět
MagSafe

Kompatibilis az Apple MagSafe rendszerrel

A 360°-os forgásának és az optimális megjelenítéshez állítható szögének köszönhetően a mágneses autós szellőzőnyíláson elhelyezett telefontöltő tartó tökéletes autós megoldás. A mágneses telefontartó és a vezeték nélküli töltés kompatibilis a MagSafe technológiával az Apple iPhone 12 és újabb készülékekhez. 

15W-os vezeték nélküli töltés 

A töltő akár 15 W-os gyorstöltést is támogat. Az intelligens chipnek köszönhetően a töltő felismeri készülékét, és optimális teljesítményen indítja el a töltést. A gyors töltés érdekében a töltőhöz egy QC 3.0, esetleg PD 20W technológiájú adapter csatlakoztatására van szükség. 
A tartó úgy van kialakítva, hogy biztonságosan rögzíthető legyen az autó szellőzőrácsához. A 360°-ban forgó gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a mobilkészüléket a legjobb szögben lássa. A töltő kompatibilis minden olyan Qi szabványos vezeték nélküli technológiával ellátott telefonnal, amelybe ezt a technológiát gyárilag beépítették, vagy vehet hozzá ajánlott kompatibilis tartozékot.

Többszörös védelem 

A többszörös védelem megvédi telefonod a sérülésektől. A tartó rendelkezik idegen tárgyak érzékelésével, túlmelegedés elleni védelemmel, bemeneti túlfeszültség elleni védelemmel és kimeneti túláramvédelemmel. 
YSM 615

Specifikáció

Bemenet DC 9 V / 1,6 A, USB C
Kimenet 5 W / 7,5 W / 10 W / 15 W
Átviteli távolság 5–10 mm
Töltés hatékonysága 73 %
Frekvencia 100–150 kHz
A termék méretei 66×66×29 mm
Tömeg 45 g 
Anyag ABS + Akril
  Az USB C tápkábel a csomag része
A kábel hossza 1 m

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Megfelelőségi nyilatkozat Letöltés
Képek Letöltés