menu
YKB 3000US

Gamer TKL mechanikus billentyűzet - ZERO

  1. Háttérvilágítású USB hub
  2. Univerzális vezérlő forgógomb
  3. Átlátszó mechanikus Outemu Red kapcsolók

Csendes mechanika

Hangos billentyűcsattogás, mint az írógépnél? Biztosak vagyunk benne, hogy azt mondod, hogy ez a mechanikus billentyűzet általános jellemzője. Az Outemu RED kapcsolóknak köszönhetően, amelyek nem kattognak, mint a „clicky” kapcsolók, és nem rendelkeznek „tacticle bump”-al, mint a „tacticle” kapcsolók, garantáltan lineáris és csendes nyomogatás lesz az eredmény. Mégis megtartjuk a hagyományos mechanika előnyeit, azaz a nagy tartósságot és a hosszú élettartamot.

Gamereknek készült

A számlap nélküli kompakt test nem foglal felesleges helyet az asztalon. Ez még nagyobb teret jelent az egér kezeléséhez. Csatlakoztasd a játékgépedhez a mellékelt USB-C csatlakozóval ellátott tartós fonott kábellel, amely rendkívül alacsony billentyűzetreakciót biztosít. Ezenkívül találsz még egy „passthrough” USB portot a szerkezetben, amely más perifériák csatlakoztatására szolgál.

Intelligencia és dizájn egyben

Az RGB háttérvilágítás magától értetődő. A személyre szabott szoftverben mindent külön-külön beállíthatsz, akár 3 különböző profilhoz, valamint közel két tucat különböző effekt közül választhatsz. Ráadásul találsz egy praktikus görgető gombot, amellyel könnyen beállíthatod a háttérvilágítás intenzitását. A tudásához nemcsak a praktikus makrószerkesztő járul hozzá a beállítások importálásával és exportálásával, hanem az intuitív multimédiás billentyűk és a játékmód is, amelynek köszönhetően az összes billentyűparancsot egyetlen nyomással kikapcsolhatod.

YKB 3000US

Specifikáció:

Kapcsoló típusa mechanikus OUTEMU Red
Kapcsoló kialakítása Leneáris
Kapcsoló aktivációs ereje 40 ± 15 gf
Kapcsoló teljes útja ~ 4 mm
Kapcsoló aktiválása ~ 2,1 mm
A kapcsoló mechanikus élettartama 50 000 000 ciklus
Anti Ghosting N-Key Rollover
A háttérvilágítás színe Full RGB 16,8 mil. szín
Névleges bemenet 5 V DC / 300 mA (USB C)
USB átjáró 5 V DC / 500 mA (USB A szinkronizáláshoz és töltéshez)
Méretek 362 × 134 × 35 mm
A kábel hossza 1,8 m (cserélhető C típus - a tartozék része)
A billentyűzet tömege 830 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows Vista/7/8/10

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Képek Letöltés
Software Letöltés