menu
YKB 3001

TKL mechanikus gamer billantyűzet ZEROz

  1. Egyedi RGB háttérvilágítás
  2. Univerzális vezérlő forgógomb
  3. Átlátszó mechanikus Outemu Red kapcsolók

Csendes mechanika

Hangos billentyűcsattogás, mint az írógépnél? Biztos vagyok benne, hogy azt mondod, hogy ez a mechanikus billentyűzet általános jellemzője. Az Outemu RED kapcsolóknak köszönhetően, amelyek nem kattognak, mint a „clicky” kapcsolók, és nem rendelkeznek „tacticle bump”-al, mint a „tacticle” kapcsolók, garantáltan lineáris és csendes nyomogatás lesz az eredmény. Mégis megtartom a hagyományos mechanika előnyeit, azaz a nagy tartósságot és a hosszú élettartamot.

Gamereknek készültem

A számlap nélküli kompakt testem nem foglal felesleges helyet az asztalon. Ez még nagyobb teret jelent az egér kezeléséhez. Csatlakoztass a játékgépedhez a mellékelt USB-C csatlakozóval ellátott tartós fonott kábellel, amely rendkívül alacsony billentyűzetreakciót biztosít.

Intelligencia és dizájn egyben

Az RGB háttérvilágítás magától értetődő. A személyre szabott szoftverben mindent külön-külön beállíthatsz, akár 3 különböző profilhoz, valamint közel két tucat különböző effekt közül választhatsz. Ráadásul van a testemen egy praktikus görgető gomb, amellyel könnyen beállíthatod a háttérvilágítás intenzitását. Az okosságomhoz nemcsak a praktikus makrószerkesztő járul hozzá a beállítások importálásával és exportálásával, hanem az intuitív multimédiás billentyűk és a játékmód is, amelynek köszönhetően az összes billentyűparancsot egyetlen nyomással kikapcsolhatod.
YKB 3001

Specifikáció:

Kapcsoló típusa mechanikus OUTEMU Red
Kapcsoló kialakítása Leneáris
Kapcsoló aktivációs ereje 40 ± 15 gf
Kapcsoló teljes útja ~ 4 mm
Kapcsoló aktiválása ~ 2,1 mm
A kapcsoló mechanikus élettartama 50 000 000 ciklus
Anti Ghosting N-Key Rollover
A háttérvilágítás színe Full RGB 16,8 mil. szín
Névleges bemenet 5 V DC / 300 mA (USB C)
Méretek 362 × 134 × 35 mm
A kábel hossza 1,8 m (cserélhető C típus - a tartozék része)
A billentyűzet tömege 830 g
Rendszerkövetelmények USB 2.0 csatlakozás
  Windows Vista/7/8/10

Letölthető

Használati utasítás Letöltés
Software Letöltés
Képek Letöltés